Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vypadaji hezky, ale prepnul si kdyz to vidim moc brzo, s timhle modelem kterej se presrane vetvi bych se fakt nebala nechat je vic narust, ececko trosku jeste osol a jinak cn haze neni cannalope haze
čau, jedu taky amazon a hnojky taky jidb, 2x 600w, přepinal jsem v momentě kdy kořeny dosahly dna nadrže, takže nějakých 10 - 12 cm, výšku měly okolo 18cm, ec jsem dal 1,4 hned od zasazení ( vodu mam 0,2), teď se zastavily asi na 60 cm, takže se toho neboj a přidej jim aspoň na tech 1,5
Ja su vul tak to je shit musim vedet genetiku presne az clovek ví co odtoho cekat ze ja dal EC 0,7 od nasazení a tedka jsem to teda osolil na 1,3 a nastestí neprepnul a hnedka vratil 18/12 vetví se to dobre zatím nejpomalejsi rust co jedu v amazonu necham je teba na tech 20cm a asi nebudu ani štípat .
Ednika je vybonej na kvalitku odtoho se odvíjí vynos Mazar je vynosnejsí dle mého ..