Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, vyměním 10-15ks HPS staré 1-2kola.
Pak mám 20 uplne nových zarivkovych trubic.. 18w.. 60cm
Za něco vyměním ale nevím za co... od pěstění, nářadí, osb desky až po palivové dřevo
Sháním lis na pryskyřici, ideálně homemade dva kovové protikusy (trubka+píst) do svěráku, kdo má nebo je schopnej ho vyrobit ať se mi ozve. Nabízím spoustu grow vybavení apod.
Zdravím,
vyměním výkonnou odvlhčovačku Guzzanti GZ 592 (260w, 12litrů denně, 12,5kg) původní cena něco kolem 5000 za něco, co by se mi mohlo eventuelně hodit, něco nabídněte, víc PM. Osobní předání - jih Moravy.
mebranova zvlhcovacka a plovakem, myslim ze mist maker m3 presne nevim. mam ji asi dva roky, ale moc nepouzivam a lezi mi tu zbytecne - vymenim za veci na grow nabidnete co komu prebejva
Ahoj,
mám tu pár věcí na darování a nebo na výměnu za něco(ne na grow) např. sladkýho pro děcka :-)
cooltube 125mm
síť na sušení(2 nebo 3 patra)
kolínka na ohýbání(netuším kolik)
easyrollery asi 8ks
dealeráky různých velikostí(netuším kolik, ale hodně)
ph down od Junglu(cca 0,25l)
asi půl role odrazové folie ORCA(nevím, kolik je to metrů čtverečních :-) )
PH a EC(TDS) metr (noname, ale měří)
2x analogový časovač
půl litrové květníky (asi 20ks)
pak asi nějaké další drobnosti, ale už sem se spousty věcí zbavil(převážně těch hlavních) a to ostatní mám v komoře a nepamatuji si, co tam je...
cooltube 125mm
kolínka na ohýbání(netuším kolik)
easyrollery asi 8ks
ph down od Junglu(cca 0,25l)
asi půl role odrazové folie ORCA(nevím, kolik je to metrů čtverečních :-) )
2x analogový časovač
půl litrové květníky (asi 20ks)
pak asi nějaké další drobnosti, ale už sem se spousty věcí zbavil(převážně těch hlavních) a to ostatní mám v komoře a nepamatuji si, co tam je...
Cus growri vymenim ventilátor honeywell HT900E používání necelý měsíc tudíž ještě 23 měsíců v záruce za dva malé klipsnaky nejlépe taky málo použité. Jen ne prosím od secret jardin s těma už jsem měl trápení dost.
Mam aktualne navic 40+ sazenic sour blueberry od humboldt, vyska 30-40cm, nemam misto kam je dat a venku je to nachylne na plisen, kdyby nel nekdo zajem, pm..
Idealne bych vymenil za neco na grow nebo vercajk na barak
Ostrava Havirov Karvina a okoli
Mir s Vami ✌️