Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
tak vcera holky dostali poprve hnojky od Plagronu na rust dneska sou vsechny zeleny tak je to ok davka byla 2ml na litr vody ph zalivky bohuzel 7
zejtra musim pro minusator
Mazar 300W LED 250w prikon
Mazar 125W Led 144w prikon
Mazar 90w Led 81w prikon
COB MAZAR 200W 204NAMEŘENO
70x40x80 na predpest
140x140x200 na kwet
100x100x200 darkroom
110x120x200 homemade
Amazon 132.........
..................................pod LEDkama to vářně roste .........................
Tise zavidim LEDky mel jsem v planu vyrobit vlastni LED panel, ale vykonovy LEDky jsou drahy jak bejk a ve vysledku, kdybych nekupoval cinany, vyjde vyroba jeste draz , nebo stejne draho, nez koupe hotoveho
Ony se drží při zemi, protože je tam i červené spektrum, které je spíš na květ. Kdyby tam měl čistě jenom modrý spektrum na groow, tak by ty kytky už vypadaly úplně jinak To bys viděl Sezame
Tim by pro me vymizela jedna z hlavnich vyhod LEDek a to prave nizky vzrust kyticek hodne se mi zacina libit pestovani pod LED, treba to nekdy v budoucku vyzkousim
Původní příspěvek od slamacek Ony se drží při zemi, protože je tam i červené spektrum, které je spíš na květ. Kdyby tam měl čistě jenom modrý spektrum na groow, tak by ty kytky už vypadaly úplně jinak To bys viděl Sezame
blbost
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik