Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Uz trochu vidím takže 31/12
Ph/EC 5,8/2,0 po třech dnech pokles ph o desetinu vzrůst ec taktéž voda zdatně mizí
Teplota roztok/vzduch 20/26
Zatim bez defektu krom pár prismahlejch špiček ,jedem furt na mixu MR1a2 brzo druhá vyměněna vody na MR2
čuju tam 600 minimal spíš víc
Naposledy upravil anon383596 07-02-2016 v 09:06 AM
Zase ph měří nesmysly ještě že mam dva uz mi z nich asi jebne člověk to ma chvíli měří s tim jen vodu poctivě kalibruju sondy udrzuju v 3 molarnim kcl a furt něco nejspis jsem holky cca tejden drtil v ph4,9 místo 5,9 se pak nemůžu divit defektum na listech rumuni poblazneny delejte to kloudně člověk za to vysazi chechtaku až běda a pak takhle mor a neštovice na vás když se daří tak se daří už ani nechci počítat kolikatej metr mám
48. den koza kouká za rohem
Tak si to pár dní plavem na vodě...
Zobakem uz reju v záhoně....
Od rana si to jak blbec zpívám
Celkově 54. Den kultivace v pátek zubata jasna ,příště 3 dny růstu max u tentoho strainu pri poctu 10ks
Nová kamarádka asi si votevřu zologickou psi,kočky,papoušek,ryby,teď ještěr co příjde dál
-odpo vofotim jednu na denním ,jak vyfotit celek hlavou dolů nemam tucha všude uskladněných věcí habakuk
Nejde s tim manipulovat takže zhruba pro představu
edit: jednu menší jsem si ufik zbytek až po uschnuti a ostříhání
Až to budu mít dodám foto+ gramáž a tím zřejmě končím tvá máña teď už se budu těšit na jaro a venek ať vám to roste zkuřky cabalos bambalos
Naposledy upravil anon383596 26-02-2016 v 17:27 PM
dik za karmice a sledovani kluci a holky taky snad nejaka, kouk jsem po dobe na polozku majne g a neco mi zrejme pribylo
-prihodim dve fota co jsem nasel z predloni (zleva cn,boubble,chronic) zbytek zmiz nekam buhvi kazdopadne skoda slozka minimalne s dekadou