Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od crazyben jo jo... ale ty počítáš s ph vody. Problém je, že než klesne PH samotný hlíny chvíli to trvá... hlína je dost stabilní médium a jednu dvě horší zálivky snadno zvládne. Jiný médium sem nidky nejel takže porovnávat nemůžu, ale 100% můžu říct že s jednou PH4 zálivkou jim přísun živin z hlíny nezamezíš. A za těch pět dní to můžou dvě-max tři zálivky? Což si myslim neni moc.
..tak možná jim nechám dýl,ale max. 14 dnů..hlavně chci vypotřebovat ty hnoje,mám tam na poslední dvě zálivky,protože příště plánuju nějaké změny a to i v hnojích tak nechci mít doma nějaké zbytky na jednu zálivku..asi si pořídím mikroskop..
jo jo nad mikroskopem taky přemejšlim dlluho a dneska doma brečim že sem ho dávno nekoupil
Mě když něco zbyde tak zalejvám kaktusy (bibizz kousnou ok) a popínavky... Mladá z toho má infarkty, ale vždycky si pak po tejdnu s úsměvem všimne jak kus povyjedou Zvlášť ty kakutsy, na těch je každý přihnojení strašně znát.
Klidně je nech těch pár dnů navíc. 14 dní už docela jde... já se většinou pohybuju s flushem mezi 14 dnama a třema nedělema. Dělal sem to i out v kýblích.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
takže pořídil jsem ten mikroskop a to co jsem si myslel se potvrdilo..ta polovina boxu která mi začala ztrácet barvu má už zakalené trichomy,zatímco ta druhá je stale čirá,ale dneska jsem jim nalil poslední hnoje a už budu davat jen vodu..za cca 13dní kosa,zítra ještě nahodím foto jako poslední příspěvěk v tomto roce :-)
Dr.Grinspoon už ani nevím jak dlouho to kvetlo,+- přes 100dnů.
1.féňo
Koumal jsem to pod mikroskopem a nenašel jsem skoro žádný zakalený trichom,vše ještě čiré,ale svůj účinek to mělo :-)..povzbuzující stav,hezky mě to postavilo na nohy,ale teď už je to relax,pomalu to ustupuje...nic extra,ALE dobrá sativka.
2.féňo
Trichomy jsou tady zakalené,ale klidně by mohly být ještě víc.
Chuť i stav je víceméně stejná,ale o něco víc vyzrálejší a silnější..tlaky,tepy:-D
Ten grinspoon jantarový krystalky nedělá. (Jak se ti to 1.pheno odlisťuje? :-)
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE