Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
-blíží se konec, světlo už nesvítí, dostávájí 2 dny tmy, zítra to jde pryč..
-ve skříni jsou už jen 2 kytky, ta nejmenší už je celkem nasušená...- bylo toho docela nad očekávání a tedy 25g z tý nejmenší, ale nejtvrdší.. (vrchní palice měla 7g nakonec)
- bohužel to má divnej smrad, fakt nic moc. :/, ale to je asi jediný, co bych k tomu vytknul...
-jestli chcete, tak si můžete typnout, kolik toho bude celkově i s tou nejmenší (já typuju tak 63g )
- jinak celkov byla velká chyba jet AF, už jen kvůli te regulaci výšky, protože se mi část spáila a určitě bych našel další mínusy pro indoor af, takže pro příště určitě klasiku
- jinak se mi ale blueberry zdá od Fair s. celkem fajná
"Hlupák najde vždy ještě většího hlupáka, který ho obdivuje"
„Největší chyba, kterou v životě můžete udělat, je mít pořád strach, že nějakou uděláte.“
Původní příspěvek od eneabeats - jinak celkov byla velká chyba jet AF, už jen kvůli te regulaci výšky, protože se mi část spáila a určitě bych našel další mínusy pro indoor af, takže pro příště určitě klasiku
No je důležité se přesvědčit na vlastní oči, resp. na vlastní spotřebovanou elektřinu!
- paldy docela dost rychle uschnuly, až jsem se divil
- káždá kytka je uplně jiná : vzhledem i chutí
- ta první nejmenší je asi nejlepší, je šíleně tvrdá, že se nedá skoro ani zmáčknout, ale moc nevoní, zato chuť je taková jemná a dost silný high
- druhá byla asi nejhorší, palice hrozně měkký a nic moc, ale dá se
- dostávám se k poslední kytce, která celý pěst vypadala nejlíp a tady je super, chuť jako jediná ovocná a silný high a dobrá vůně
- celkově toho bylo kolem 75g +- 0,5g
- děkuji všem za cenné rady a myslím si, že to nakonec dopadlo super
"Hlupák najde vždy ještě většího hlupáka, který ho obdivuje"
„Největší chyba, kterou v životě můžete udělat, je mít pořád strach, že nějakou uděláte.“