Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pořád sem si nemohl vybrat ale jak sem zahlídl 25% thc :-D řekl jsem si když to má takovej potenciál tak snad pod tou bludičkou mi vyroste aspoň 18%matro :-D navíc na metr čtvereční to má nákejch 750g a to je dost slušný,mám zruba půlku a 200w na květ řikal sem si že by 130g bylo pěknejch... chci experimentovat se šmikáním atd tak uvidíme co z toho bude :-)
mno je to realny,ted ctu o topingu a fimingu tak uvidime jestli se zadari...jak se rika chybama se clovek uci ...hlavne me ani nejde o ten vynos, jakoz tak o to samotny pestovani,je to peknej konicek :-)...hlavne u normalniho strejnu si to nechas na rustu treba mesic takze to zasmikas do kere,kdyz ti to nepojde :-D.. to afko je opravdu pro lidi ktery k tomu nemaj cit a pro uplny zacatecniky jen zalejvas a kytka se o vsechno postara sama ...tesim se na druhy kolo ...hele libi se mi co si vypestoval,co udelat vymenej obchod?
PO delší době update...Co se týče elektriky vypadá to hodně bledě bude se úředělávat v celym bytě komplet,takže holky budou muset aspoň trošku dozrát za oknem což asi nepůjde,bo teď už jsou u okna deset dní a veškerý dozrávání se zastavilo,což je neuveřitelně na prd...
každopádně jedný holce se už začaly kroutit listy a vypadala,že už chce jít pod kudlu (proč taky živořit za oknem,že?) tak jsem ji dneska pokosil,byla nejmenší ze všech a šla jako první...
Máš to pěkný. Zastinoval si je na noc ? Aby jim nedělalo bordel vaše vnitřní osvětlení. Jinak podle me lepší ze se
ti to stalo ted než v létě.. Sice by to do nich víc pálilo ale
musel by si každej den zastinovat .
kreatore lol,tohle nemam od leta,celou dobu byly v boxiku,jen nam blbne elektrika a musi se predelat,takze sem je ,kdyz uz nic,strcil za okno,chybi jim vsehovsudy 10 dni k dozrati...
zejtra to seknu,stejne to vadne ...jn asi jsem to blbe pochopil kreatore uznavam,ale nic sem nezastinoval,pac mam pokoj odelenej a defakto nesvitim nic :-D takze mi to hned nedocvaklo :-D...skoda tohodle kola,ale lepsi by to asi nebylo a myslim,ze sem cil splnil,desitka na kytce bude a to slo :-) zasoby z leta dosly a ted mam aspon na par mesicu zas na brcka (nehulim tolik takze vynos nejak neresim) :-)
tady je krásně vidět jak pěkný maj afka palice i pod malou vatáží , ta 125w je srovnatelná se 70w sodíkem jde li o počet lumenů akorát má méně žluté spektrum moc krásný holky se zvědavá na sušinu
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
tu 125w jsem pouzil na rust a kvet byl pod 200w,bohuzel,jak tu jednou zalozis forko s nazvem tak se to potom neda zmenit,takze taison auto 125w je zavadejici,kvetlo to pod dvoukilem a stejne sem spokojenej,ty vrchni topy jsoou pekny a byly by jeste hezci,kdyby nenastaly problemy s elektrikou ..totok byl muj treti indor a poprvy s cfl,takze se jednalo pouze o test a uz vim,ze az si posmikam regulerni model a udrzim paldy v jedny rovine muzu ocekavat slusnej vysledek (cflka sem se bal a neni ceho)