Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
TO Astronaut: Já jsem to myslel jako metaforu Jen jsem tím chtěl říct, že jsou to jedny z nejlepších hnojiv a opravdu se stalo pár lidem, že i když měli EC v normě, tak se kytky připálily
Já teď sice řeším problémy se škůdci, ale snad to zítra nějak vyřeším no Tobě přeji hodně štěstí. Koukám, že už i tvoje kořeny maji hezkou barvu . Moje jsou sice úplně bilé, ale zato řeším problémy spíše na povrchu
Každopádně sleduji taky tenhle dred a zajímalo by mě jestli vypadají takhle i za světla... jak tak koukám, tak to fotíš s bleskem, takže asi když holky spí co?
Můžeš sem hodit nějakou fotku, jak kytky vypadaji za světlička?:P
Měj se hezky a hlavně držím palce. S pozdravem K.
ahoj,, jo jo to bylo tesne pred rozsvicenim tak jsou svesene,,jak to delas ze mas snehove koreny? ja je mam porad takove prizloutle,,, jinak holky frci jako o zivot a flohydron zatim uplna pecka neni jedinej problem s ph,, tady par fotecek,,,,
hm, to spis je moji chybou kdyz sem tam mel 1,9 ec,, nekdo mi to uz napsal ze jsem je malinko pripalil,, je to jeste hodne brzo na takovou davku,,ale jedu poprve hydro tak si to osaham, a priste uz to bude snad bez kopancu,, ted sem ec sundal a oni zase sbelaji doufam,, protoze uz jsem to mel ze byli hnede tam nekde o kus z5 jsou i fota a pak zase krasne byle,, je to proste pokazdy kdyz jim prilozim,, metrop je strasne silna koncentrace,, a nevim jestli se treba taky v systemu nemusi mnenit voda,,ale ja ji mam uplne kristalove cistou,, tak uvidime,,
Já si hodně hlídám EC, nic víc a kořeny jsou krásně bílé. Ono zas nevadí, když jsou trošku nažloutle. Na začátku sis je prostě připálil, protože jak už jsem psal Metrop je hodně silné hnojivo... kořeny už ti možna nezbělají úplně, ale to vůbec nevadí . Jak to roste tak je to good...
Hmmm dobrý vybavení máš asi za batoh, to jsi dal nějakému shopu vydělat, asi tě tam milujou.
A řízkovnice home made? Dej tam nějaký neprůsvitný plast, ale jaký to nevím, sám něco sháním. Nebo to nějak zatmav.
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
Původní příspěvek od Mr.Nobody dop*če to se nedá číst, starosto ty seš analfabet. Asi by to mohlo bejt zajímavý, ale tohle se prostě nedá číst...
Co na to napsat, tak to nečti!
Nechápu od čeho tady to fórum teda je! vy zkušenější máte hned vše vyřešené a otázky a počiny méně zkušených se vám zdají banální a počiny nesmyslné.
Jestli chceš poradit tak to udělej, jinak nechápu proč ztrácíš čas psaním takovýhle nesmyslů. Když nevím tak se zeptám a jestli tě toto téma irituje natolik že se musíš takto vyjádřit tak to nečti a nebo přispěj radou.
Já taky spoustu věcí nevím nebo jsem si ještě neosahal a když nevím tak se zeptám a nevidím na tom nic zvláštního, než dělat chytráka a pak to podělat!
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
Co na to napsat, tak to nečti!
Nechápu od čeho tady to fórum teda je! vy zkušenější máte hned vše vyřešené a otázky a počiny méně zkušených se vám zdají banální a počiny nesmyslné.
Jestli chceš poradit tak to udělej, jinak nechápu proč ztrácíš čas psaním takovýhle nesmyslů. Když nevím tak se zeptám a jestli tě toto téma irituje natolik že se musíš takto vyjádřit tak to nečti a nebo přispěj radou.
Já taky spoustu věcí nevím nebo jsem si ještě neosahal a když nevím tak se zeptám a nevidím na tom nic zvláštního, než dělat chytráka a pak to podělat!
Souhlas. Takoví lidé tu nemají co dělat a je jedno jestli maji 10 tisíc příspěvků a 2g/w ...
Jooo promin uz to vidim,, nebyl jsem v obraze,,, protoze mi to neslo do hlavycky,, prave ze se tady ptam na vsechno az moc,, a myslel jsem ze je to neco k memu prispevku,,ale uz to vidim,,, takze cajk,, dekuju.
jeste k te rizkovnici,, ano je to doma udelane, jeste me schazi cerna folie, ktera je samolepici natahnu tu desku s tema vykrojenejma dirama, a jen to proriznu a bude jinak se tu nekdo ptal co to je za ultra zvuk je to Fogstar100 a voda v nadobe je temer az nahoru takze je relativne male misto vzduchu tudis je mlhy dostatek, po cele plose,,https://www.google.cz/search?q=fogs...iw=1920&bih=979