Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Connoisseur : Sorry no je to první věc co jsem hledal jak nejlevněji a přeci jen vytopit... podle mě by to ale snad fungovalo ne...? Kdyby se dobře umístila...
Koukám vlhkost 39%. Na tak malé kytičky si sundej pacháč a val zvlhčovačku.... U takhle maličkých ti doporučuji 80%
Psal jsi, že tam máš 70% takže fotka je asi staršího data. Každopádně vlhkost, PH hodně dodržuj.
Jinak CONNOISERUS
Souhlas s tebou, jsem vodoinstalater, tohle se používá do žebříku co jsou třeba v koupelně. Protože když na to hodíš mokrý ručník a zrovna přes léto třeba netopíš, tak je ten žebřík studený a ručníky pak nechcou schnout a smrdí.
Proto se z vrchu do žebříku zasune tahle tyč a jelikož jde teplá voda do vrchu, strčí se tyč do zásuvky a nahřeje jen žebřík a ručníky uschnou ,-) A k te elektřině, toho bych se nebál, udělat ti to nic neudělá je to jen topná spirála v uzavřené tyči. Ale za tu cenu ti stačí nějaký levný přimotop co moc nebude žrát.
caute.mam nechat jet zvlhcovacku teda nonstop? jinak teplota mi kolisa kolem tech 25º.konecne to zacinam vychytavat.jen rostlinky co jsou zasazene v jiffy nejak nechteji vylezt poradne.jak casto mam zalevat? ph mam neco mezi 5 a 6.mam jen papirky,nechce se mi ted investovat do ph metru.
Usporky cca 15cm A můžeš klidně níž, pokud je osvítíš všechny klidně 10cm... úsporky jim nic neudělaj, jednu chvilku mi kytky lezli až 1 cm od úsporek a byli v klidu... Jinak s tou zvlhčovačkou no... Kolik máš přes noc naměřenou max hodnotu vlhkosti? když mají kytky noc... Pokud ti to teda ta stanice zobrazuje...?
ted pres "noc" mam kolem 21º a vlhost 50-70%. jinak tou teplotou a vlhosti je rust znat jak prase.jeste dnes hodim foto.kdy muzu hodit sazenicky do velkych kvetinacu s allmixem?
Zdar .. potreboval bych trochu help .. indoor jsem jeste nikdy nepestoval, ale co se tyce outdooru mel jsem vzdy hezke kytecky tak bych ocenil par rad ohledne skrine ..
Mam 2 vestavene skrine velikosti:
1. 150v/70s/50h
2. 120v/70s/50h
Mohl by mi nejaky zkuseny grower popsat co vsechno koupit(jake zarivky/kolik W) a pod abych z tech skrini udelal peknou pestirnu .. penize nehraji velkou roli takze i linky na zarizeni ocenim Skrine jsou zatim ciste cili bila zed a strop + predek co se otevira je drevo ..
Dale by me zajimal fakt kolik kytek dam cca do jedne z nich .. Pocitam ze tak 3 by mohli byt ok ale jak rikam nemam nejaky extra prehled
lidi zjistuji ze mam problem s rozdily mezi dnem a noci s teplotou a vlhkosti. ve dne mam kolem 25º a vlhkost jen 40%.asi mi to svetlo bere vlhkost nebo nevim a v noci mam mezi 16-20º a vlhkost mi vyleze i na 70-85%.podle toho jak mi jede odtah.odtah mam nastaveny pres den kazdou hodinu a pul na ctvrt hodiny a pres noc mam nastaveny kazdou hodinu a pul po pul hodine.to skrz primotop ktery sepina zaroven odtahem. asi to neni dobre,ze?