Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nojo.Posledni dobou je v mem okoli epidemie "prestavacu" :-) Ono je to asi tak,že lenost je vrozena zalezitost a "smouky" ji akorat podporujou.Pro hulice je to pak pohodlnej alibismus rict - sem linej,muze za to ganja.Chce to akorat nejakou tu zodpovednost.Napriklad ja uz hulim nejakej ten rok nekolik speku dene (3-5) :-) a v klidu jsem prosel stredni,odmaturoval jsem,pracoval a ted civilkarim a nikdy jsem nezaznamenal zadny trable (zpusobeny hulenim),který by se nedaly v klidu vyresit.Mezilidsky vztahy jsou v klidu,pamet - staci pro bezny zivot,zdravotni stav - az na nejakou tu dusnost a mirnou podvahu - OK.Je to velice subjektivni - nekoho to muze po psychycky i fyzicky strance nabourat po chvilce,jinej to holt dotahne zdarne dale (az k rakovi :-)
Nicmene - marihuana podavana v malych davkach neskodi v jakemkoliv mnozstvi.Cus a pokudmozno neprestavejte hulit,at je nas hodne a konecne to zlegalisujou :-)
Prestat hulit? Treba zvazit ci ti marihuana viac vzala, alebo dala. Ale prestat nie je tazke, po skoseni minulorocnej urody, som sa s kamosom co spolu sadime stavil, ze vydrzim od septembra do vianoc nehulit. A nebol to problem, hoci sme mali urodicku pozehnanu. Akurat som zistil, ze za den stihnem tolko veci, ako "s hulenim" za tyzden ;-). Ale to co s hulenim robim rad, to bez neho proste neide. Myslim, ze to ukoncim asi takto:
Hulit ci nehulit? To je otazka. Hmm... tak si dam speka a uvidim co bude dalej.
ja hulit neprestanu asi nikdy obcas si dam pauzu treba na cca 5 dni a sem opravdu rad kdyz to vydrzim ale nejcasteji hulim o wikendu a pres tejden tak obden
Ještě k té škole. Znám z mého okolí člověka který už hulí asi tři čtyři roky nevím přesně. Semtam do toho houbičky atd. Totálně sere na školu a je počtvrtý v sedmý třídě, neni nijak zvlášť hloupej , ale on např. minulý rok nebylo dne kdy nebyl ve škole mimo buď zhulenej nebo na houbach. Tohle už je docela husty.
No já myslím, že aby se minimalizovaly rizika kouření travky,
tak by bylo dobrý s tímto koníčkem začínat po ukončení středního
vzdělávacího stupně. To se dá předpokládat, že osobnost takového člověka je ijž dosti integrovaná a stabilizovaná,
že se jeho vůle a ego dokáže vypořádat
s účinky ganji na psychiku. Nezapomínejme, že jde o psychedelikum. Volný překlad toho znamená něco jako
rozpouštěč psýché. Někde jsem četl dobrou hlášku:
Než se člověk stane nikým(míněno užití psychedelika),
je dobré, aby předtím byl někým. No ale chápu,
že zdejší náctileté komunitě názor 32letého starce nebude
připadat zajímavý Já osobně jsem ganju poznal tak ve 20 letech
a můžu říct, že jsem tomu rád.
Epidemie prestavani me prave take postihla. Jeste minulej tyden sem si byl 100% jist, ze uz se ji (ganja) nevzdam. Bylo to kvuli tomu, ze sem daval v klidu vsechno zdymeny - jizda autem , skola (VS), doma, nakupy, party (jak jinak,ze), vyrizovani po uradech, navsteva babiny ... proste vsechno! Byla parada jak to ti vsechno dotejkalo (dochazelo) videlz souvislosti a nekdy i za ne , kumunikativnost, pozitivni videni sveta i v situacich kery staly za atd.. Hacek byl v tom, ze sem prestaval davat lidi - tedy mysleno tak, ze sem pri svych "bohulibich stavech" nechapal proc sou lidi na sebe jako psi. (prestoze ´sem to driv vedel) Prestaval sem byt takovej spolecensky dravej a vypocitavej. Zustat u tohohle, lidi by me zadupali do zeme - proste slabsi jedinec, neprubojnej, nechapajici honbu za penezma, velkym autem a krasnou blonckou. (to posledni chapu!)
Proto zase zpet do reality a nastavit osobni priority na spolecensky standart - 1. Prachy 1. Prachy 1. Dobrej post 1. Velkej barak s bilim plotem
P.S.:´Este me napadlo jedno reseni misto nehulit ... odstehovat
se na Jamajku
Když tak 20 dnů nehulím tak mě to přestane lákat úplně a seru pomalu i na kvítí...jako kdybych pěstovala protože hulím a ne proto že bych byla rozená zahradnice...
A kdo hulí každý den tak je vyjebanec aď si namlouvá co chce a lidi poznaj že se změnil na to vemte jed ( samo že neví že je to z hula protože sami třeba nehulí), teda pokud se už vyjebaný nebo zhulený nenarodil.
Hypiz:
No, já jsem taky neřekl, že to je moje zásluha,
že jsem se k tomu dostal až ve 20.
Bylo to tou dobou, a po mé 13leté
zkušenosti s ganjou, jsem prostě rád,
že to tak vyšlo. Ono, že někdo hulí rok
a nic se neděje, ještě neznamená vůbec nic.
Tam ty účinky na změnu osobnosti
jsou dlouhodobějšího charakteru.
Někdo má silnější osobnost, tak to trvá dýl,
někdo je slabej, tak je ve sračkách za rok.
Ale dlouhodobé každodení užívání
zcela jistě vede ke zakrnění něčeho,
co nás tak nějak žene vpřed v našem osobním rozvoji,
protože mozek se odnaučí učit-dávat, ale neustále
bere. Po nějaké době, kdy se nám otevře nový pohled na svět,
(Já to měl tak 2 roky) se pak tento efekt vyčerpá,
člověk prostě už obsáhne celou tu svou realitu
a ta "novost náhledu" se už nekoná
a nenastane nic jiného než KONZUM. A nadměrná
konzumace čehokoliv vede k degradaci.
No, jak to po sobě čtu, tak jsem asi moc starej
Má nynější frekvence je tak 1g kvylitního skunku
za cca 6neděl.
ja hulim kazdy den,,,a pohoda hehe....a nie som "vyjebana" ako tvrdi "britny".......no ale zase takto sa to zvrtlo asi pred rokom_???....teda nehulim rok v kuse,,,ale pozvolne sa to zacalo stupnovat ,,,jedine v ocm badam zmeny je pamat..ale da sa to zvladnnnut...a este ze niekedy mi dochadzaju slova ked sa zhulim a radsej premyslam ako komunikujem,,,,,,ale mozno to bude tym, ze ma nepocuvali
Chtěl bych hulit jen tak pro radost, né kvůli tomu, že mě sere život a všechno je nuda atd.
Ale momentálně to tak není a od tý doby co jsem poznal ganju, tak jsem zjistil, že mě pořád srát nemusí.