Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Swet cheas Radium RNP-T 150 W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
Mahnee
Stálý Člen

Karma uživatele Mahnee - 93% PěstitelskáKarma uživatele Mahnee - 93% PěstitelskáKarma uživatele Mahnee - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

Tad davam to foto. Zatim musim 3x zaklepat jak se rika ale nevipada ze by zbyli 2 holky meli stejnou nemoc jaky ta jedna co uz je na kompostu kde zas pestuji vatovce :-D :-D

Old Post 20-11-2012 v 23:05 PM
Mahnee je offline   Profil uživatele Mahnee   Find more posts by Mahnee   Foto galerie člena Mahnee   Click here to Send Mahnee a Private Message   Add Mahnee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
scunk
Stálý Člen

Karma uživatele scunk - 83% PěstitelskáKarma uživatele scunk - 83% PěstitelskáKarma uživatele scunk - 83% PěstitelskáKarma uživatele scunk - 83% PěstitelskáKarma uživatele scunk - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

Zdarec kolego.
Máš to opravdu moc hezký. Ze semen od Sweet Seeds bych absolutně strach neměl. Prakticky tuhle banku jedu pořád a žádný problém nebyl. To, že si občas nějáká holka zahermí je podle mých zkušeností dané stresem(teplota, ledová voda na zálivku a časté vytahování z boxu na delší dobu-světelné šoky atd.). Samozřejmě je také možné, že se jedná o genetickou vadu jako mám třeba v tomhle kole já, ale ta se konkrétně projevuje jiným vzhledem rostliny(vypadá jako několikapatrová chobotnice).
Jinak máš ode mě zasloužené K+.

5x BJ a 3x C47 pod čtyřma koulema

8x Big Foot pod čtyřma koulema

6x Jack 47, 3x Cream 47, 3x Ice Cool pod čtyřma koulema (sklizeno)

3x Ganesh Spirit, 3x Cream Caramel, 3x Green Poison, 3x Sweet Cheese pod čtyřma koulema (probíhá)

Old Post 21-11-2012 v 08:35 AM
scunk je offline   Profil uživatele scunk   Find more posts by scunk   Foto galerie člena scunk   Click here to Send scunk a Private Message   Add scunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mahnee
Stálý Člen

Karma uživatele Mahnee - 93% PěstitelskáKarma uživatele Mahnee - 93% PěstitelskáKarma uživatele Mahnee - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

Ahoj. Bude to to jak pises jak jsem furt predelaval z boxu do boxu a tim jsem kytce nejspis ublizil. Teplotu jsem mel kolem 30-31 ve dne a tedkon uz tam dam vetrak a ten mi teplotu bude udrzovat;-)a vodu mam odstatou uz i dyl nez 24h jak se pise.jinak dekuji;-)podivam se k tobe;-)

Old Post 21-11-2012 v 09:46 AM
Mahnee je offline   Profil uživatele Mahnee   Find more posts by Mahnee   Foto galerie člena Mahnee   Click here to Send Mahnee a Private Message   Add Mahnee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mahnee
Stálý Člen

Příspěvek č. 100

Ahoj tak dnes jsem na 26.kvetu a holky jsi zatim drzi sve pohlaví. Hnojím je porad terra max 5ml na litru vody. pridavam ktomu 1ml enzymes+..Muze nekdo poradit jestli mam porad drzet stejne mnozstvy hnojiva nebo jim trosku pridavat?? meli by mit jeste +(-) 35 dni rustu tak abych neco nepodelal;-)Ktomu rovnou pridavam fota noveho osazenstva po 4 dnech rustu. Mam 5xorange bud a 3x power kush. 2seminka orange bud jsou nejaky spozdeny nevim jestli si rekli ze na slunce se jim moc nechce nebo jim to bude o neco dyl trvat uvidime :-D

Naposledy upravil Mahnee 23-11-2012 v 10:20 AM

Old Post 22-11-2012 v 22:58 PM
Mahnee
Stálý Člen

Příspěvek č. 101

8.novacku

Old Post 22-11-2012 v 23:01 PM
Mahnee
Stálý Člen

Příspěvek č. 102

Holky za tmy..

Old Post 23-11-2012 v 01:14 AM
Scroo
Stálý Člen

Karma uživatele Scroo - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

pekne kytky na 26. den RUSTU uz chci videt jak budou vypadat ve 26. dnu KVETU .....

Old Post 23-11-2012 v 08:43 AM
Scroo je offline   Profil uživatele Scroo   Find more posts by Scroo   Foto galerie člena Scroo   Click here to Send Scroo a Private Message   Add Scroo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Škopejda
Stálý Člen

Karma uživatele Škopejda - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

jaký jsou rozměry té nové skříně? možná to někde píšeš ale já to přehlédl.
nacpi tam v příštím kole víc rostlinek co jsem tak koukal na ten prostor tak třeba 12 se jich tam vejde určitě.

jakékoliv množství není dostačující

Old Post 23-11-2012 v 10:00 AM
Škopejda je offline   Profil uživatele Škopejda   Find more posts by Škopejda   Foto galerie člena Škopejda   Click here to Send Škopejda a Private Message   Add Škopejda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mahnee
Stálý Člen

Příspěvek č. 105

Cus Scroo ja jsem to spletl tohle 26 den kvetu akorad jsem to napsal spatne musim to prepsat:-D

a skopejda:rozmery jsou 120 ctverec a 170 vyska. Tedkon tam mam jen dve protoze jednu jsem musel vyhodit kvuli tomu ze se mi zblaznila ale uz jich mam novejch 8 rozjetejch tak je tam pak dam;-)

Old Post 23-11-2012 v 10:19 AM
Škopejda
Stálý Člen

Příspěvek č. 106

dej jich tam víc než 8 vůbec bych se jich tam nebál dát třeba 16...
já mám 90x90 a v příštím kole jich pojedu buď 12 nebo 16, to ještě uvidim

Old Post 23-11-2012 v 11:05 AM
Škopejda je offline   Profil uživatele Škopejda   Find more posts by Škopejda   Foto galerie člena Škopejda   Click here to Send Škopejda a Private Message   Add Škopejda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mahnee
Stálý Člen

Příspěvek č. 107

ja bych jich tam dal klidne vic ale vyklicenych seminek mam jen 8 myslel jsem ze to bude stacit:-(a tedkon nez koupim semena a nez vyklici tak tech 8 uz budou vetsi a nekoho kdo ma rezy bohuzel nemam takze asi budu muset u tohoto kola zustat na 8:-(

Old Post 23-11-2012 v 12:15 PM
Škopejda
Stálý Člen

Příspěvek č. 108

8 je taky dost, pěkně si je nech rozrůst a ať to jsou pořádný keře

Old Post 23-11-2012 v 12:58 PM
Mahnee
Stálý Člen

Příspěvek č. 109

Premejslel jsem o siti myslis ze by to melo smysl?

Old Post 23-11-2012 v 13:40 PM
Mahnee
Stálý Člen

Příspěvek č. 110

Ahoj lidi muzete mi prosim nekdo poradit jak poslat soukromou zpravu?tedkon jedu internet na mobilu a mam v tom na hovno prehled:-Ddekuji

Old Post 24-11-2012 v 17:58 PM
Mahnee
Stálý Člen

Příspěvek č. 111

Cabas kluci muzu hodit zarivku Philips TLD 18W na rust aspon na chvilku? dal mi ji kamos ze natom delal rust a ze docela dobry ma sice jen 1200lm ale ma pekny modry svetlo.. Dik za radu ;-)

Old Post 24-11-2012 v 23:27 PM
Stanton
Stálý Člen

Karma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 112

Vzdyt mas kytky v kvetu tak na co 18W zarivku?Samozrejme ji tam muzes dat ale myslim ze je to zbytecne.

Indoor 250W MH - 250W son-t - 400W son-t Sensi star v 6ti bubblerech

Mamkárna+rizkarna pro Sensi star od P.S. +2x OSRAM DULUX L 55W

Indoor 250w MH - 250w son-t - 400w son-t White rhino-Hlina

Indoor 250w MH - 250w son-t - 400w son-t Nebula v bubbleru na 60l

Old Post 25-11-2012 v 18:21 PM
Stanton je offline   Profil uživatele Stanton   Find more posts by Stanton   Foto galerie člena Stanton   Click here to Send Stanton a Private Message   Add Stanton to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Stanton! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás