Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tad davam to foto. Zatim musim 3x zaklepat jak se rika ale nevipada ze by zbyli 2 holky meli stejnou nemoc jaky ta jedna co uz je na kompostu kde zas pestuji vatovce :-D :-D
Zdarec kolego.
Máš to opravdu moc hezký. Ze semen od Sweet Seeds bych absolutně strach neměl. Prakticky tuhle banku jedu pořád a žádný problém nebyl. To, že si občas nějáká holka zahermí je podle mých zkušeností dané stresem(teplota, ledová voda na zálivku a časté vytahování z boxu na delší dobu-světelné šoky atd.). Samozřejmě je také možné, že se jedná o genetickou vadu jako mám třeba v tomhle kole já, ale ta se konkrétně projevuje jiným vzhledem rostliny(vypadá jako několikapatrová chobotnice).
Jinak máš ode mě zasloužené K+.
Ahoj. Bude to to jak pises jak jsem furt predelaval z boxu do boxu a tim jsem kytce nejspis ublizil. Teplotu jsem mel kolem 30-31 ve dne a tedkon uz tam dam vetrak a ten mi teplotu bude udrzovat;-)a vodu mam odstatou uz i dyl nez 24h jak se pise.jinak dekuji;-)podivam se k tobe;-)
Ahoj tak dnes jsem na 26.kvetu a holky jsi zatim drzi sve pohlaví. Hnojím je porad terra max 5ml na litru vody. pridavam ktomu 1ml enzymes+..Muze nekdo poradit jestli mam porad drzet stejne mnozstvy hnojiva nebo jim trosku pridavat?? meli by mit jeste +(-) 35 dni rustu tak abych neco nepodelal;-)Ktomu rovnou pridavam fota noveho osazenstva po 4 dnech rustu. Mam 5xorange bud a 3x power kush. 2seminka orange bud jsou nejaky spozdeny nevim jestli si rekli ze na slunce se jim moc nechce nebo jim to bude o neco dyl trvat uvidime :-D
jaký jsou rozměry té nové skříně? možná to někde píšeš ale já to přehlédl.
nacpi tam v příštím kole víc rostlinek co jsem tak koukal na ten prostor tak třeba 12 se jich tam vejde určitě.
Cus Scroo ja jsem to spletl tohle 26 den kvetu akorad jsem to napsal spatne musim to prepsat:-D
a skopejda:rozmery jsou 120 ctverec a 170 vyska. Tedkon tam mam jen dve protoze jednu jsem musel vyhodit kvuli tomu ze se mi zblaznila ale uz jich mam novejch 8 rozjetejch tak je tam pak dam;-)
ja bych jich tam dal klidne vic ale vyklicenych seminek mam jen 8 myslel jsem ze to bude stacit:-(a tedkon nez koupim semena a nez vyklici tak tech 8 uz budou vetsi a nekoho kdo ma rezy bohuzel nemam takze asi budu muset u tohoto kola zustat na 8:-(
Cabas kluci muzu hodit zarivku Philips TLD 18W na rust aspon na chvilku? dal mi ji kamos ze natom delal rust a ze docela dobry ma sice jen 1200lm ale ma pekny modry svetlo.. Dik za radu ;-)