Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hm,dobrý a je někdo schopnej porovnat,nebo popsat jaký je to s pojezdem a bez něj.Výhody a nevýhody atd.Ne jak ho vyrobit z bordelu na dvoře a nejlépe zadara.Dík
"POJEZD" je velmi dobra vec. Moderny pestovatel sa dnes bez neho uz ani nezaobide. Je to dalsi level vo faze pestovania. Ak si doteraz pestoval indoor a darilo sa ti pestovat krasne, velke a tvrde sisky, neostava ti nic ine len zacat pouzivat "POJEZD". Preco by si mal svietit na svoje rastlinky kvalitnym svetlom ked ho mozes posunut o kus dalej na inu rastlinku a tu prvu nechat bez zivotodarnych lumenov. Usetris ooohromne peniaze za dalsie lampy a elektrinu. Tie usetrene peniaze mozes vygrcat za "POJEZD" a potichu zavidiet kamaratom, ktori na rozdiel od teba bez pojezdu opat vypestovali kvalitnu urodu.
Ale teraz vazne, pojezd je fakt dobra vec ak pestujes v starej vytazenej bani(v dole). Na strope stolne mas zavesene svetla, jedno vedla druheho a do huntika zasadis rastlinku. Potom tym pojezdom posuvas huntik popod tie svetla rychlostou asi tak dlzka stolne/4 mesiace a na konci zberas urodu. Ak mas len jeden huntik, je to dost neekonomicke lebo vacsina svetiel pali naprazdno. Ak ale zapojis za sebou cely vlacik huntikov, na zaciatku budes sadit a na konci zberat urodu, myslim ze taky pojezd uz ma zmysel. Takze uz len rychlo poskupovat stare bane a dat si to patentovat
Muzete mi prosim vas poradit jak zavesit stinidlo awing large v boxu xxl tak aby se mi porad nejako po ceste neotacelo? Jak zavesit kabely kdyz se pojezd vraci a zaroven kdyz jede na druhy konec aby se zas lehce natahly a se stinidlem nehejbali...?! Dale by me zajimalo kolik vterin mate nastaveno na koncich...dekuji velice za jakykoliv rady...
paranormal:cus,pojezd by mel byt delanej na to aby uvezl aji predradnik,tim by ti mel odpadnout problem s tim kabelem,pac pak k predradniku muzes hodit kroucenej kabel jak ke sluchatku telefonnimu,no a to otaceni i kdyz este pojezd nemam sem taky koumal,pac se na neho chytsam a udelam to asi tak ze napnu lanko pres room,a na kraj toho vingu udelam dve ocka kery se budou po tom napnutym lanku vozit a tustane to pekne v rovine...ale to je jenom moje predstava,treba to nebude fungovat az se do toho pustim a budu muset vykoumat neco jinyho...