Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím growers,
Kytičky jsou 5 dní na květu a zatím narostli trochu, hnojiv se jim dostává poskromnu, byli zatím zality 1,5 ml Bloom na 1,5 L vody (2x).
Kytky jsou pod neustálim dohledem, pořád je uvazuju, roztahuju, ohýbám, a kontroluju výšku - světlo je vzdálené 5-7 cm !!!! díky podle mě skvělé vyřešené cirkulaci vzduchu - ODTAH ani nejede už asi 20 dní vypnutej
Stará se tam o to PC fan namířenej na výbojku a cirkulační ventilátor.
Světlo: Zatím 5. den na květu pod MH, buďto dnes nebo do 7. dne vyměním za son-t
Fruit spirit: Měří 28 cm, a jedna vrcholovka po zaštípnutí odlomena při ohýbání . Special Kush #1: Měří po přepnutí 11 cm !!! Mini bonsajka jak jsem chtěl.
Kochejte se dokud je čím ...
BTW : ... tam napravo ten prdek to je SK1 oproti dominantě FS )
Zdravim
Kytičky sou ok, možná málo dusíku, nvm...
Přišel mi EC metr, používám ho spíš jen pro kontrolu, stejně ale leju míň.
A zjistil sem že EC vody co používám - ze studny je hooodně nízký, takže ok.
Fruit spirit: Dost se táhne už měřila okolo 43cm, díky ohýbání a uvazování má teď tak 30 čísel a pokrejvá plochu asi 40x40 ... některý větve se barví místama do fialové.
Jinak díky ohýbání má kolena jak slon !
Special Kush: Malej,silnej,voňavej,zelenej - stručný popis
Už zapínám odtah - podle potřeby, jinak jede nonstop ofuk klipsnový ventilátor.
Jinak se mi zdá že to strašně dlouho trvá u obou se přepnout na květ... sice už ukazujou pohlaví ale ne nijak razantně.
Někdy jsou vrcholky FS 3-5 cm od výbojky když příjdu, ale zatim sou ok díky ofuku lampy, prostě je výždycky navohejbám a jedou dál.
Ale myslím že display má jen 3 místa... takže by to znamenalo ec vody 0,8,FS odtok - 1,8,Kush - 3,8 ? ?
Je pravda že kush vypadal jako přehnojený.
A ještě do závěru, asi problem s paldami na FS, na jedné větvi se na paličkách (trichomech) začalo usazovat cosi, možná plíseň, bílé chloupky jsou na konci černo fialové, mám nafocený odpoledne to sem hodim, prosím o radu. Kdyžtak sem nebo do PM ... díky moc
zdarec hele mám ten stejnej metr měří v jednotkách µS/cm
pokud máš na dysplay jj tam dole ti bliká x10 jestly se nemýlím jinak jo pokud ti to píše 180 ec je 1,8 taky sem z toho byl ze začátku zmatenej ale funguje pěkně tak ať se daří
Co to je ? ... vypadá to celkem zhoubně :O
Každopádně to takle vypadalo včera.
Odvčera hodně naboptnaly třeba o 1/3 ... a nejak se to tam ztratilo jako by se to lepšilo ale nvm.
Jde o paličky tak 10 cm od ventilátoru a jedna vrcholovka par cm od výbojky, takže by to neměla být plíseň :O
----------------------------------------------------------------------------------- Včera
FS: PH 5,5-6,5 ( měřený papírkama ), EC 1.8
SK: PH stejný a ec 3,8 což se podepsalo na listech...
Dneska dorazil TopMax, Alga-a mic... nebo jak se to menuje (Biobizz)
Takže to pak začnu přidávat podle potřeby... Topmax asi za 2 zálivky, nechám zatim kytky trochu srovnat ...
-----------------------------------------------------------------------------------
Dnes (14.11.)
Jsem obě holky zalil 0,5ml Bloomu,0,5ml TopMax,0,5ml alga-a-mic ... to asi na 1 l vody, výsledný EC 1,1