Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže,už jsem se docela pohnul. Už mám většinu vrchů obraných,až na Holland Hope,pak ještě středy a je to. Spodky a listí půjdou na hašiš a masti. Pak bude i tipovačka a až se to uleží i Smoke-reporty.
No a chtěl jsem ještě jednu věc,sice je doopravdy brzo něco takového řešit,ale nechci aby to dopadlo jak to dopadlo tenhle pěst. Jedná se mi o řezy na příští rok, potřebuji jen sehnat někoho kdo řezy dělá už dlouho,má zkušenosti a ví co jo a co ne. Takže jestli toto bude číst nějaká osoba která splňuje mé požadavky ať mi napíše do PM,chtěl bych se s někým aspoň předběžně domluvit.
Nechci totiž narazit na nějakého usmrkance co si chce jen vydělat a marihuaně ví jen že zhuluje a musí se zalívat...
PS: Nejlepší by bylo ,kdyby dotyčná osoba byla někde ze Zlínska,případně Brněnsko...
Zdravím,jsem zpět a přináším výsledky letošního úsilí. Mám obrané vrchy a část středů,nebudu čekat zahájím tipovačku,toho co jsem obral. Nějak extra moc toho není,ale že bych byl zklamaný se říci nedá.
Začnu jednotlivými fotkami vrchů. K Holland Hope jsem se ani nedostal,jelikož mě zklamal a nemám ani náladu to nějak obírat atd.,takže to nechám na někdy jindy a bude to samostatná etapa. K tomu proč mě zklamal se vrátím někdy jindy.
Takže vrchy:
1. Durban Poison
2. Purpurea Ticinensis
3. LSD
4. Pracovní název je Purple,ale nakonec to bylo také LSD
Takže ZAHAJUJI TIPOVAČKU. Tipujte z druhé fotky z příspěvku č. 101.
Vítězi poputuje K+. Jinak spodky mám všechny bokem,ty půjdou na hash,před tím je zvážím abych věděl kolik jich bylo a kolik bude výsledného produktu. Časem snad oberu středy z Purpurea a zmiňovaného Holland Hope. Doplním i smoke-reporty
Zdravím,jsem tady z vyhlášením,nějak jsem na to úplně zapomněl. Tak tedy začnu. Na fotce z které jste tipovali bylo 259 gramů. Takže nejblíže byl Zenga a posílám mu K+
Jinak,mám obraný taky Holland Hope,až jej zvážím tak to sem hodím. Nebylo toho moc,jelikož dobré byly jen vrchy a zbytek byl docela bordel. No středy z Purpurea T. jsem nestihl obrat :-D ,ale bylo jich asi tolik jako z D.P.
No a kdybych měl shrnout kolik z čeho bylo- Durban Poison(vrchy-58 g,středy-cca 40g)
-LSD 1 (vrchy-35,44g,středy-20,50g)
-LSD 2 (vrchy-40,15g,středy-23g)
-Purpurea T. (vrchy-59g,středy cca 40g)
Holland Hope musím ještě zvážit,a pak sem hodím i jeho gramáž. Rovnou bych přihodil Smoke Reporty. Do té doby se mějte.