Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Výbava stejna + GIB X na květ a od Atami GS
jedu hlinu v 6l Gold ..light a na 3(asi )zbylo od plagronu ..
semena Bulldog seeds 5xJack Herer a 5x BullShark z toho mi vyjelo 5 kusu havarie..nejspíše jsem to zanedbal všechno indiky
..takže dalšich 7 ks od sweet seeds Black Jack vyjelo všech 7 .2 opozdilci těm se nechtělo rostly pomalu, skoro vubec, takže jsem jednu vyhodil a nad jednou se smiloval stim že nebude mít stejne podnínky jako ostatní(květinač asi 2L) 50/50 sativ /indik
absolutně nevím co si mam o tom myslet
kupoval jsem sat/ind stím že je postupně dorostou rozdíl tam je cca10 dní
nechal jsem to pod 2mi usporkami Philips 32w 20hodin ale jak dlouho ?2tydny min
rust jsem to nechal 27 dni
kvest to začalo po 7-10 dnech od přepnutí
nijak velke problemy v rustu akorat Mg (bych řek ) nízke PH z duvodu že mi začal odchazet metr tak jsem jim valil dost dolu!!Mam fotky ale jsou pod špatným světlem tak neni vidět nic :/ a nepomužou ostatním
u jedne kytky možna u dvou, se po květu listy začly rolovat od kraju dovnitř .. světlo jsem daval nahoru ,kytku na kraj ale žadna změna...nijak nestradají...
sem tam střiknu phytamin
tak něco aktualního
tahle pořad kvete a moc se jí nechce dozrat
JH vypada řídky slaby..,
BJ spolu s BS naopak tvrdě(BullShark)vypada od pohledu napresovany nasebe (hutný)snad tak zustane i po usušení ,snad i chutˇ bude u všech OK