Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj pěkný micro grow Chci se zeptat ww to máš vdovu? od jakého semenářství? Jen tak pro porovnání protože mám ww od fair a oproti ostatním modelům maj mrnavý lístečky a červené žíhání na stoncích ale zdá se mě že jinak rostou dobře. Takže jestli ano tak se neboj je to genetikou (teda snad)
no kamarád povídal že jsou od Dutch Passion ale nejsem si jistá jestli to vdova opravdu je ..... a žíhání na stonku má taky a menší lístečky oproti jinýmu modelu má taky .... jinak dík že sleduješ
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
Takže máš ted? 2 a zbytek venku? Ja že jsem se koukal na to video a myslím že jsi tam měla jednu velkou a dvě malinkatý.Taky stěhuju 3 ven je prostě krásně a nedá mě to