Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím vsetkych clenov Groweru, ktory sleduju moju prvu indoor skusenost, lebo prinasam po dlhsom case upload .
kytky ma naaaaadherne prekvapili, lebo take velike rozvetvenie kazdej kvetinky ma fakt az dojalo . dostali zasobu zivin dvaciateho druheho a vidno ze im veelmi chutilo .
teraz sa nachadzaju v kraasnom 40. dni od svojho vzniku, takze gratulujem im ze to so mnou zatim vydrzali
ale hlavne mam uz dlhsi problem - PH!
kytky maju po stranach zoschnute a nevyzera to vobec pekne...
a chcem sa vas spytat, ci nepoznate nejake jednoduche znizenie na urcity pocet litrov bez toho, aby som za to musel davat zbytocne vela penazi..
A este jedno som zistil, ze maju na spodkoch listov take akokeby malicke gulicky. A su na vsektych listov a vsetkych kvetkoch, tak ak je to nejaka huba, tak zase poradit co s tym...
no do prepnutia bude este taky mesiac minimalne, sak teraz maju len asi 10cm. inak ja ich menim, tzn. ze ziadna nie je na kraji dlhsie ako tyzden, takze si kazda uzije slniecka dositosti
A teraz to pride - kupilo som si PHminus konecne nejaky postup v boji proti PH a este mi treba na meranie ph, ktore som nekupil, lebo to v akvaristike stalo 6,5Euro a sa stavim ze maju aj lacnejsie
no, vzhladom na to, ze rastu tak pomaly, asi mesiac, sak teraz prednedavnom som zastrihol a keby som to teraz prepol tak by som mal vtnos dokopy 2g. necham nech porastu este a pak
ale teraz neviem, ci to ma zmysel ohybat ich.. sak pristoru mam dost, a pohybujem ze vyrastu 1 meter. co povies? mam ci nemam ohybat.