Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od daada69 Mě se ani nezdá, řekl bych že top max bez bloombasticu vypadá líp. Co bys řekl ty bezdechu, máš to při ruce, tak jak bys to schrnul.
Ještě nic schrnovat nebudu. v pátek budou fotky.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Blíží se konec tohoto roundu a tak jsem teda skočil po nabídce výměny řezú no a tohle mi došlo poštou.. polámaný, pomačkaný, nevím co je co, a některý jsou hezky nakvetlý..
plakat se mi chce.
citace:
Tak jsem to probral, narovnal a porovnal.. dva jsou zlomený úplně, dva jsou zlomený ale stonek je celej uvidíme co udělaj.. a zbytek to snad rozdejchá..
blbost.. prosvítím na to majland.. dám jim tejden pod zářivkama a pak to definitivně proberu..
edit: tak nic.. jak sem to prohlížel pak pod zářivkou tak je to nakvetlý až moc.. zapíchnu je do záhonu a nechám to na nich.. už mám v záhonu Firsian Dew, ty sem taky dostal takhle nakvetlý, dal týden pod zářivku, pak sem je napíchal do záhonu a na fotkách to jsou oni. O takovej Monster Cropping nemám zájem.. nechám to out. Matkaři jsem napsal. Proto jsou tu taky ty fota aby to viděl
eddit: Nařezal jsem si Critical + jako náhradu. Púvodně jsem tam chtěl mít jen 2 řezy abych viděl jak to kvete. Já to ještě furt nevím. Tak jsem to vzal z gruntu. vyberu jich z toho 9.
A letmý pohled na growplace již bez California Indica která se momentálně dosušuje.
citace:
Konec testu květových stimulátorú. Flush probíhá 7 den a ještě teda dva dny tma..
zatím fotky
Jak už tu někdo psal, je to na nich i vidět, ale velký a neviděný rozdíl je v hutnosti palic. 4/10, 6/10, 7/10. Mrzí mě, že nemám snímky z doby kdy došlo k přepnutí na květ. Rozdělil jsem je tak, aby skupiny byly na začátku rovnocené (vybíral jsem z 12ks). Už v období, kdy třetí skupina ještě nedostávala Bloombastic byl znát vliv Top-Maxu a rostliny byly vitálnější, malinko sytěji zelenější a o něco více se natáhly do výše. Následné přidání Bloombasticu zpúsobilo hutnější rozkvět a již popsanou živost pestíkú oproti druhé a první skupině. Top-Maxové květenství bylo sice také bohaté, ale Bloomactic jej svou neskrývanou přeplněností strkal do kapsy a ještě se malinko natáhl.
Předzávěrečné foto, ještě 48h tma, pak závěrečné focení, jsem zvědav zda na snímcích bude těch 48h tmy znát.
Nicméně se rozdíl v poměru k ceně "hnojek" nejeví tak markantní ALE počkáme si na váhový poměr množství získané sušiny z každé skupiny k množství a ceně "krmení". Ten nám poví kolik a za kolik.
citace:
Po vyndání ze tmy jsem s překvapením nezaznamenal téměř žádný rozdíl v osypanosti, navíc z nich ještě vylezla spousta blizniček, tak jsem je zalil a šoupl znovu pod světlo. Na dva/tři dny
Asi jsem se se sklizní unáhlil jako v případě SSH
citace: