Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hmm tka si dejte pozor až tu flašku budete rozřezávat ... vemte jí raději o pár centimetrů nad vrcholem jinak riskujete že vám všechno bahýnko uteče jako se to stalo mě . sebemenší ůder do lahve nebo její deformace dokáže rozložit krystalky, stejně tak podtlak je spolehlivě vycucne z petky ven
Nakonec jsem tvolil látkovej kapesník a projel jsem to tim asi 5x možná vícekrát, stejně tam nějaké ztráty budou.
Dnes jsem dělal znovu a zjistil jsem že sáčky do vysavače jsou udělané též z filtračního papíru, tak jsem použil je
To je teda prasárna maximální filtrovat skuff přes sáček do vysavače. Ty sáčky jsou plný chemie, používaj se zdraví škodlivá lepidla, brrr :-( Trochu uvažovat by opravdu občas neškodilo!
Původní příspěvek od Mard To je teda prasárna maximální filtrovat skuff přes sáček do vysavače. Ty sáčky jsou plný chemie, používaj se zdraví škodlivá lepidla, brrr :-( Trochu uvažovat by opravdu občas neškodilo!
Tady na foru se snažíme radit,ne snižovat někomu IQ.
Jako myslíš že to mažou chemií rozpustný ve vodě??...to asi těžko, dal sem si pozor a dřív než sem přez to filtroval tak sem to prolil vodou a ta vytekla absolutně čistá. Jestli se do toho něco rozpustilo tak je to v tak malem množství že ot neni vidět. a co oko nevidí to srdce nebolí
Tak to je bomba - člověk se po šesti letech znovu zaregistruje a zjistí, že jeho vlákno stále "jede". Příjemné
Jinak, abych nebyl OT - metodu používám stále stejnou, jen jsem přišel (samozřejmě omylem, jako spousta užitečných vynálezů ) na vychytávku, jak si vyrobit tzv. plastik. Jakmile se při schnutí materiálu na povrchu vytvoří krusta, tak dejte haš do zipperu (takový ty sáčky s uzavíráním) a pořádně mačkejte. Sáček otevírejte jen pro odvod vlhkosti, rádo to chytá plíseň. Tento postup několikrát zopakujte a poté můžete mít plastik klidně i mimo sáček, třeba v krabičce, a je stále tvarovací. Mě takto vydržela jedna kulička asi tři roky v mrazáku, kdy se pokaždé, když jsem ji vytáhl a zahřál, dala pěkně mačkat.
Krasna prace..
Jen se chci zeptat: jak moc vlhky si to mel nez si to zacal tvarovat?Udivuje me ten vzhled.Podle fotek to vypada,ze to je dost tvarovatelny.Ja to mam jak beton.A nevim jestli to je tim ze sem to nechal moc uschnout..
Původní příspěvek od !ZAU! Krasna prace..
Jen se chci zeptat: jak moc vlhky si to mel nez si to zacal tvarovat?Udivuje me ten vzhled.Podle fotek to vypada,ze to je dost tvarovatelny.Ja to mam jak beton.A nevim jestli to je tim ze sem to nechal moc uschnout..
zdravice,
jo je to poměrně čerstvé. Jak beton je v pořádku : ). Pro lepší/rychlejší schnutí se mi osvědčilo viz foto. Šance na plíseň minimální a pak to zase spojíš dohromady. A samozřejmě vymačkat co nejvíc vody.
Co se množství týče, napadlo toho procentuálně ke vstupu nejvíc za posledních deset let. Asi prostě dobrý ročník : ).
Prave plisne sem se bal nejvic.Proto sem to nechal schnout 2dny(nadrcene)A to se mi zda dlouho.Pak mi to slo blbe spojit.Ale i tak je to pro me lepsi nez metoda nez BHO.Uplne se tesim na venkovni sklizen Jeste jedna otazka.Kolikrat si mixoval material?
Původní příspěvek od !ZAU! Prave plisne sem se bal nejvic.Proto sem to nechal schnout 2dny(nadrcene)A to se mi zda dlouho.Pak mi to slo blbe spojit.Ale i tak je to pro me lepsi nez metoda nez BHO.Uplne se tesim na venkovni sklizen Jeste jedna otazka.Kolikrat si mixoval material?
Bez plísně rozhodně lepší než s ní . . ). Já osobně preferuju po uschnutí nespojovat, máš to na drobný částice už nadrcený a dobře se s tím pak přikládá do kamen, někdy to hoří až do rána. Mixovačka první den cca 10x a pokaždé rozšlehat na pěnu. Kdyžtak pm. Ať se daří.
A štastný nový !
cau borci potrebuju radu. udelal jsem hasik a nechal jsem ho pri suseni na malinky kousky , musel jsem odjet a hasis uplne uschnul a nevim jak ho mam roztavit abych ho vytvaroval. delano pres led.