Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Heh jak to tak tady ctu tak se zaradim do davu a snad ani nevycuhuju kdyz reknu ze s kamosema si zajdem obprestavku na brcko a v mezi prestavkach se i nejaka ta fajfka najde. Jinak bez raniho pohuleni bych asi cestu vlakem neprezil. Tak si asi dokoumete jak si kratime cas o výkendech. Mej te se fajíííín a Haleluju
jeste pro predstavu vetsinou mam skolu do 15:30 to je asi 6 prestavek, tak me tak dohaje napada ze vubec nevim jak muzu polejzat kdyz celou skolu stravym v riti zkourenej.Vééééééééé bože já sem snad procit-nééééééé zachrante me nechci umrit já chci hulíííííííít
Noooo my tady hulíme kopřivy.Džitka jenom za pár.......Víš JAK to chodí NEEEEEEE??????To už není ani Jack Herer ale Jack Kerer...Chápete to??????????????????Peace
ja hulil do vcerejska tak asi denne 3, 4 speky, ale ted sem emigroval na zapad a mam sebou jenom filmovku, cca 5g a ikdyz do holandska jenom asi 400km tak mam stazenou prdel ze umru na abstak. Ted si davam jenom vecer, abych moh usnout jinak nee, jo je to zatim 2 dny takze to jde, ale co potom a co az zhulim to co mam a snim i ty tri tycinky co mam v KPZ? fakt neviem
Když je tak pořad. Ale byvá to různé třeba poslední dobou každý den, ale chtel bych to omezit tak, abych hulil jenom o víkendu a na ňáké akcičce. :-))))
fakt koukám jak málo se hulí, abych se přiznal tak to sem nečekal. Jsem z kolejí a tady je to teda trochu drsnější. Ale je dobrý nehulit v kuse, ono to pak jaksi nezabírá.
Já už hulim skoro každej den, třeba i několikrát. Taky si řikám, že bych to měl trocho omezit, ale vobčas jedu i na služebku a s matrošem přes hranice nejezdim. Teď sem byl 5 dní v Itálii a taky sem to bez hulča v pohodě přežil. Takže když je co hulit, hulim.
ja jsem hulil skoro kazdej den ale jak uz bylo napsano vseho moc skodi tak jsem to omezil na vikendy a nejaky akce ) i kdyz pred skolou si taky rad zahulim