Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Zoder ok ... ale mě připadá teda aero garden hnedka na začátek docela hodně slušná a obstojná investice .... mimochodem si psal 359 X (dnešní kurz ČNB) 18.117 = 6504 kč ..... jen za tu aero garden ... a co sem čet tak to zřejmě nebyl jedinej výdaj ... ale to je fuk ... seš hodnej že se snažíš poradit měl sem jen nějakou uz asi vypruzenou náladu z toho growování věčnýho jinak ti to jako roste celkem pěkně pohoda myslim na první grow .... ale co sem čet tak mi příde že si u toho fakt rychlejc činil než uvažoval ... mno .. .......
jinak ty teda můžeš sehnat sodík zadarmo jo ? .......kde děláš ??? to bych se na tebe obrátil (a asi i nadále obracel) a poprosil tě jestli můžeš věci jako osvětlení, věci do skříně a hnojiva sehnat v práci ..... rád ti za vše dám poloviční cenu co v krámě ... to by se mělo vyplatit nám oboum myslim
.. Měl bych případně zájem o sodík 400 W a MH do 150 W .....
zdravím chtěl sem se zeptat koupil sem si box 60x60x140 a mam v něm 250w v cooltube chtěl bych cooltube vyměnit za http://www.growshop.cz/katalog/deta...inidlo-powerlux nebo tomuto podobné a zajímalo by mě zda mi to Ventilátor 125VKO 185m3/h bude stíhat uchladit přitah je jen pasiv
tos mě překvapil mě se zdálo spíš že krmíš tak jsem tě trochu zkoušel já jsem nakonec všechno hodil do peřináku a jedu to pod tou usporkou plug and grow jestli si koukal na ten muj predpest plan ... a zatim jsem spokojenej docela jen potřebuju náký lepší odrůdy .... ale plánuju postavit něco pořádnýho akorát že to už spíš než to mh využiju asi tu usporku, mno ale za kolik bys jí měl ? a máš k tomu i starter a tlumivku?
no je to jen nova lampa samozřejmě že muzu dodat i balast ale nebude novej asi tak 10 let starej a mmožná i vice jak sem psal je to z tovarny tak proto nabízim jen lampu nova stoji cca 900 necham za 300/ 400 + pošta
jinak ja též budu používat na růs jen usporku nebo zářivky přijdou mi lepší jak MH
re:jinak ja též budu používat na růs jen usporku nebo zářivky přijdou mi lepší jak MH
Pic, tedkon jedu 10kytek pod 200w cfl a box 110šíře 60cm hloubka a vidím že to ta 200w neusvítí... ideal tak pro 4-6kytek....na růst Metlua nebo sodík na rust !! a nebo kamos jede rust i pod 250w Hps a je to rychlejsi jak 200w cfl... ale zase to Hps nema spektrum svetla na rust...
urývek jedný odpovědi člena z G...
Na 250w se mh rozhodně vyplatí (1OOX víc než serepetičky jako green sensation za stejnou cenu). U týhle watáže je na první pohled na palici jasný jestli rostla pod mh (je pěkně kompaktní).