Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jaaaj teraz som to kukal podrobnejsie a ty to mas v skrini z polystyrenu? ako si si ju vyrobil, nebal si sa ze ti to zhori? .... a svetlo si mal ako vysoko umiestnene na zaciatku.... mohol by si mi to prosimta sem hodit aby som vedel.. lebo tvojim rastlinkam sa strasne dari tak by som chcel urobyt presnu kopiu tvojej skrine a aj podobne umiestnovat svetlo atd... dakujem
Tak ten šlahoun je fucking hermafrodit a těch tam mám 3 a jednu kytku mam plnou semen takže mi jich zbyva 6 normálních kytek no uvidíme kolik toho bude
už s ním nebudu hybat plyskyřice je pod mikroskopem jako med zitra jim vypnu slunce a nechám je dva dny potmě a potom kosa otočím je naopak usuším zahulím a tak za 2 měsíce začnu znova
tak ted jsem jim zhasnul slunce a dva ne ja je necham 3 dny po tme a potom kosa .Protoze dva dny je nechavaji vsichni a ja to zkusim 3 dny po tme uvidime co vy na to?
3 dny? ja bych nevydrzel cekat ani dva dny navic.
Zajimalo by me jestli ma nekdo dukaz (foto) o mnozstvi pryskyrice pred a po dvoudenni tme, nebo je to jen teorie?