Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím.....před chvílí jsem se koukl do boxu a teplota ani nwm teploměr se zbláznil a jedna kytka uplně zeschlá tak jsem je všechny trošku zalil .....teplo jak v sauně tak sem přidal otáčky větrákum a šlo to na 42.....takže sem tam prd zas tu úsporku a uvidím jak se to vyvine.Nejspíš seženu money a koupím tu 125W úsporku.http://eshop.growroom.cz/index.php?...emart&Itemid=25 Zatím zdar Frankey
No ja nevim, ale ja bych rekl ze je to tim kyblem.Jinak vsechny ty lampy vjetraky atd. muzes pouzit do nejake nove skrinky.Urcite pak budou kytky vypadat lepe a nebudes riskovat vzneti kyble.Pak je muzes dak taky nekam na svjetlo , treba pod okno a samozrejmne hlina obsahuje hnojivo na par tejdnu dopredu.
jj tu usporku se vyplati koupit - uz je to alespon semi-pro vybaveni ikdyz na sodik se nechyta. Ale ja vidim jeji budoucnost ve vertikalu.
Jo kdyby sis koupil dva kalfasy 60 L - do spodniho udelal diry, do vrchniho dal jeden vetrak na odtah a dovnitr jeste jeden fan na ofuk tak mas skrin jak hovado :-)
Zdravím,
prináším UP.Katky jsou v 2 dnu květu a celkem se jim daří až na jednu ta na následky světla třošku seschla ale zase se spamatuje.Svítím zatím tou megamankou a nejspíš koupim ještě jednu ale na tu 125W nemam pěníze.Teplota ve dne 27 a v noci 21.Vlhkost ve dne je 30% a v noci 40-50%.Větrám non-stop.Zatím zdar Frankey
ja to vidim na prelivani, prehnojovani a spatne ph vody klidne smaznu na prani
(prehnojovani nutne ne, mozna spis to ph)
EDIT: lol, halogenky jsem si nevsim. Nyni je to jasne - jen a pouze ph - zkus si alespon pujcit ph metr a zmerit si kolik ceho potrebujes na upravu do spravnych hodnot Opravdu to bez toho nejde (jde, ale uroda je pak prekvapive mrnava)
Přeléváním to není:Zalívám poměrně málo asi tak 1 do týdně což na malé kytky stačí.
přehnojením taky ne.No možná max rohovinou co je v substrátu už od začátku.
PH nevím dvakrát jsem to zalil vodou z kohoutku.
Zatím zdar Frankey
To bude tou vodou z kohoutku .Pokud mate tvrdou chlorovanou vodu tak to ty kytky nesnesou.mnela by byt min 24 hodin odstata a mnela by myt pokojovou teplotu.K+
Zdravím,
přinaším Up.Kytky jsou v 9 dnu květu.Dostaly první zalivku alga bloom 3 ml.Ta jedna kytka jse nezpamatovala a šla pod kosu ZASE!!!!.Jinak teplota ve dne je 25-27 a v noci je 20-22.Vlhkost je dne je 30% a v noci 50%.Větráky běží Non-Stop.A abych nezapoměl dal jsem si klíčit 3 seeds Puc 14 pudou do skleníku.Zatím zdar Frankey