Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Wůbec! Vše se řídí podle teploty a jestli máš cooltube nebo ne..Já ho mám a mám to 20 cm nad vrškama a úplně v pohodě..Zkus podržet ruku minutu pod světlem a jestli to vydržíš tak je to v cajku..Max. teplota:34-36 stupňů...-)Grow up!!
dik all : mam tam 26 i kdyz je tak vysoko, fouka na lampu vetrak tak snad je to tedy OK jen se nejak sekli me prijde po tom prepnuti , noo budu sledovat a dekuji za odpovedi !
Pratele prosim opet o radu : ohledne teploty v noci , mam tam ted porad 18-21 neni to moc ? kdyz jede odtah tak mam 15 to me zas prijde malo takze odtah se spina parkrat pres noc kvuli cerstvemu vzduchu . diky za reakce
Původní příspěvek od Vakiduvaje 18-21 určitě dobrý..15 to už je spodní hrana..!! To by mohlo souviset s tim seknutím,jak zchladíš kořeny pod cca 15,tak to zbrzdí růst..
dik ze vzdy helpnes ja se pod 15 nedostal ale spise sem je ted mel porad v noci na 21 a neresil to , tak zda ta velika teplota nebrzdi .. uvidim poradne dnes , pridam foto tak posoudis
Problem může bejt s prosvícením spodků při týdle vejšce pod 250..Dybys měl na ufo regulátor,nastav to na míň,lepčí v noci 18 než 15..Kdyžtak tady jeden máš http://e-shop.hydroponic.cz ,a neni drahej.pic
Původní příspěvek od Vakiduvaje Problem může bejt s prosvícením spodků při týdle vejšce pod 250..Dybys měl na ufo regulátor,nastav to na míň,lepčí v noci 18 než 15..Kdyžtak tady jeden máš http://e-shop.hydroponic.cz ,a neni drahej.pic
Ten problem ne že muže bejt,ale on bude
Není to žádná tragedie,jen jsi to mohl mít kratší dobu na vegetu,sklidit stejne,dřív a jako bonus ušetřit nejakou kačku na elektrice.Ono ruku na srdce první kolo přerostlo snad každymu a bez znalostí genů a trocha praxe se to težko odhaduje...