Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nebyli jsme líní a výherce jsme vylosovali hned takže tady jsou ti štastní, celkově 8 lidí. Takže jestli je zájem tak prosím o PM a dohodneme se na předání, a nyní:
Simor
Smooth
Abaddon
Pipoboy
NOwaLIFE
JAHmajcan
BenjiChaouat
Fire.Ent
Všem GRATULACE!!!
Osobní předání možné, okolí HK nebo Trutnova
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Původní příspěvek od SIMOR cítím se na výsost poctěn.
cheche, to se mi moc nechce věřit
každopádně šup PM pokud máš zájem o seeds, i kdyz pochybuju že by hydromaster měl zajem o zapraskany F2 semena....kdyztak vyber šťastlivce co dostane seeds za tebe...
at se daří
Původní příspěvek od SIMOR Ale ano,každá výhra potěší.
Nejde o to že bych opovrhnul semínky(spíš bych je nevyužil) ,ale poděkuji a přenechávám výhru dalšímu v pořadí.
Rád jsem se zůčastnil.
growu zdar
SIMOR velkoryse přenechal své seeds, takže tím šťastným je nick Majkyn! PM prosím!
Také díky za účast a hodně štěstí ZDE , jsem rád že je na G na co koukat, taktéž doporučuji pro nové členy zde, aby shlédli pokud jsou hladoví po informacích a zkušenostech....
mějte se dobře
Čus huliči,tak já bych je chtěl pro mé experimenty.Už jsem skoušel kytku asi tak 1,5m celou položit zaházet kvalitní hlínou a máš vidět jak rostla po celém stonku se udělali kořeny tudíž větší přísun živin a taky z každé větve byla vrcholovka.Teď chci udělat to samé ale ještě přidám inteligentní houbu potom se kořeny jednou tak rozrostou tudíž větší výnos.Doporučuji sušit v uzavřené vzduchotěsné krabici se silica gelem je to fakt bomba rychlé ale výborné je to krásně voňavé a vláčné i po roce,chutná výborně.Ještě bych je chtěl snad i na masti mohu jen doporučit měl jsem bolesti kolen nic nepomáhalo ale teď pohoda džez i máma měla nateklý kotník a bolesti doktoři s tím nic nedovedli udělat ale má mast ano což si myslím je super tak tedy i na toto bych chtěl tvá semena.No a něco sfoukneme s kámošama co mně zásobují když není medicína.Tak dík a růstu zdar.