Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no s tim prosvicenim je opravdu problem. Muzu rict ze svetlo je na 100% v 1/3 vysky. Potom se intenzita snizuje tak do pulky a od pulky uz je to pase. Takze asi tak .... plus u objimky je misto ktere se spatne prosvetluje... priste asi pojedu kalfasek a tahle skrin bude bud matkarna a nebo si tam strcim sodik :-D
Tak jsem neco slysel, ze by bylo treba dat dalsi up.... Trochu mi to ted trvalo protoze jsem furt nekde lital, jak jsem nelital tak jsem lital v jinem slova smyslu. Ale nakonec prece jen neco :-)
Kdyz uz mi bylo nutno rict o fotky tak alespon kvalitne :-)
dneska mi muj hodny bratr zasel do growshopu pro atazyme tak jsem jim rovnou dal 10ml na 3L vody a soupnul jsem jim to :-) ..... potrebovaly uz holky trochu ubrat at muzu zacit plnou davku hnojiv v konci kvetu.
Koupil jsem si i Ripen tak ke konci dostanou i trochu tohodle papani :-D
Jinak teploty klasika 19 - 24
vlhkost ted kolisa ..... 45 ve dne kdyz jede vetrak a kolem 80 prez noc. To je kvuli toho ze mi nejede odtah abych mohl spat protoze to mam v pokoji. Nejak to jeste poresim at mi to jde trochu dolu .....
a tady jeste mutant .... prakticky se sekl, nechce moc kvest ale je zhusta pokryt trichony .... co z toho kdyz nejsou paldy a jenom listy posypane -> co jsem se bavil se zkusenejsima tak je to slaby rizek (ze slabe matky). A proto vzkaz pro matkare jestli nahodou sleduje ----> bez se zahrabat :-P
Dneska tomu je uz 6 tydnu od prepnuti na kvet. Vsechno je vicemene pri starem, vlhkost se snazim snizovat tim ze nechavam co nejdele pracovat vetraky. Takze se mi ted drzi max na 70% - ale prez den to je pohoda 45%.
Jinak kytiz dostavaji uz plnou davku hnojiv - 4 bloom, 4 bioheaven, 4 algamic, 2 enzymes a nejake to ph plus
pomalu se uz chystam na ripen protoze trichomy zacinaji mlecnet. Zatim jenom na Mandale. SSH jeste asi trochu vydrzi.