Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to přes měsíc a do vejšky furt "nic". Špice se plazí ale větve jedou slušně, jsou to hrozný keře, o dost větší než Northern. Zalito pitnou vodou upravenou na +-6.5 ph.
Tak po dlouhé odmlce zas něco přihodim. Tento grow mě zase dost ponaučil, pěstoval sem za jiných podmínek a v jiném prostředí, taky se to vše ukázalo na růstu. Za 1., předimenzovanej odtah/přítah, obrovský průvan v kalfasech => minimální vlhkost. Kytky se obrovsky třásli v době růstu a to způsobilo jejich ztloustnuní, což není zlé ale spomalil se jejich růst do výšky. Za 2., nejspíš sem málo hnojil, podcenil jsem "light mix" a zalejval z počátku hrozně dlouho jen vodou a to v minimálních dávkách, jelikož sem minulý grow přelil tak se měl strach, jenže s tímhle odtahem to šlo hned všechno pryč a hlína byla suchá, takže myslím, že to byla moje druhá chyba. No a za 3., bych jen dodal, že jsem ani tolikrát "nepostřikoval" kytí vodou, jelikož sem na ně zkrátka kašlal a ty mi to hezky oplatily. Každopádně elektřinu si zaplatím a snad mě to přístí grow nakopně že kdy jsou ve 3. týdnu takhle malý, že něco není v pořádku
zalito plagron terra bloom v poměru 3ml/litr vody. Vím že je málo hnojim ale chci se vyhnout jak přehnojení tak chuti hnojiv, radši ať je toho mín ale kvalitnějšího..můj názor.
Chtěl bych se zeptat, zda nevíte čím je že se mi listy ohýbaj do tvaru A, přičemž při minulém growu se mi ohýbali do tvaru V. Pro příklad uploudnu foto z minula. Díky
Tak za pár dní proběhne kosa, dávám už jen flushing v podobě dešťovky o ph 6.5. Kytky nevim proč, když teplota je uhlídaná, v kalfasu mám 23 °C i přes den, ale začínájí víc a víc žloutnout. Osobně si myslim, že jsem dost málo "dusil", někdo tu má kurevsky tmavě zelený kytí. S paldama a s jejich pryskyřicí však 110% spokojenost, fakt nářez. Na to že jedu už druhé kolo, jsem myslel, že to bude lepší, že si je líp rozložim ale nějak to nevyšlo, příště chci uříznout Top a vytáhnout si hlavní větve. gramáží to tipuju to na to samý co minule, možná něco přes. S tim žloutnutím, rady uvítám !!!
..a zároveň 1. srpen kterej přináší, nám školou poviným, také polovinu prázdnin doslova v čudu. ( ) Bohužel, co jsem mohl čekat ve sklepě, začíná to plesnivět, viz. foto. Pečlivě budu každý ráno sledovat kytky, jestli se udělá ještě někde, budu muset sklízet o něco dřív. Od 49. dne ( což přidává k dnešnímu dni 6. den ) flushuju dešťovkou pH 6.5.
EDIT: Když se pozorně podíváte na první fotku, můžete v ní vidět fousatého starce který kouří jointa.
Tak sem včera našel další kousek plísně takže dneska ráno už sem odpojil předřadník, dám jim den, možná dva, když zejtra nenajdu žádnou plíseň a budu kosit. Před chvílý sem fotil tak něco up-nu.
EDIT: Mimochodem, vršek pletiva se mi opíral o dno vrchního kalfasu, takže to je max. výška. Příští kolečko udělam ještě větší průměr, furt se to pálí