Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jimmy závidím ti můuj plán si udělat podobnou pěstírnu vyhořel takže mě čeká další windor ... jinak K+ sem ti už dal takže ať to roste skvěle dál jinak mě jestě napadlo kdyby si dal nad kytky ty cool white usporky když to valíš ze semen
No před 10 minutami jsem jim koupil litřík Algy Grow, takže na jiné světla nezbyly prachy, navíc to pod nima roste krásně. Jinak brzy budu mít hotovou 150W hps skříň, tam to rozjedu trochu víc.
Tak přicházím s updatem a dokonce mým prvním problémem za celou dobu co pěstuju ganju. Jeden z afghánků podivně ztrácí barvu na listech 2. patra. Dnes se to dokonce přesunulo i částečně na 3 patro. Přehnojení to není, začlo to ještě předtím, než jsem začal hnojit a hnojím podle návodu. Poraďte prosím co s tím. Ten co mi řekne jak to spravit má u mě K+
Taky bych se přikláněl k otázkám kolegy Nexiuse...
nepíšeš nic o hlíně kde nevidím ani krapet Perlitu,teplotou to nejspíš nebude,spíš to vypadá trošku na pH,nebo spíš nedostatek nějákých prvků
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
Já bych tu teplotu nezatracoval, nedávono jsem tady narazil na dred, kde kytkám borec pěkně zatápěl (35°C), a pak to vypadalo docela podobně jak toto...uvidíme
Potvor jsem si nevšiml, prohledal jsem to pořádně. Substrát je na výsev a množení, mám s ním dobré zkušenosti, je vzdušný a vysychá tak akorát. Když jsem naposled měřil teplotu bylo to krásných 24 ale dám ho tam znova a uvidíme. Ph jsem za celou dobu co pěstuju ganju neměřil, ale myslím, že to by se projevilo na všech kytkách ale koupím nějaký test a uvidíme.
Tak problém jsem nejspíš vyřešil, totiž minulé kolo s Top 44 jsem zalíval kytky jenom pitnou vodou neperlivou z lahve. A tyhle afghánky jsem zalíval jenom odstátou vodou z kohoutku takže jsem koupil plato vody a řekl bych že kytka se spravuje.
čau, no som zvedavý ako to dopadne...a ako tak pozerám tak v príspevku č. 110 ta rastlinka vyzerá byť taká nesvoja,...neprehnojuješ to nahodov?...aj keď to tak výrobca uvádza ale tie 4ml na tak malé rastlinky ...noo ale zase v príspevku č. 109 vyzera rastlinka velmi pekne...držím palce...čússs