Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lolec jako vdolec
to DZUVIS
ty ses ale kujon vid :-D
jenom mne jeste zajíima jestli ma cenu aby ty defekti zparlamentu neco schvalili kdyz stejne bude zachvili konec sveta???stejne nas vsechny pozaviraji az se nekdo domakne do databaze lidi.nekdy je lepsi fotit samotny rezy.JENOM REZY
Pat a Mat - lolec jako vdolec vo tom zadna...mno 3 no skoro uz jen 2 roky je nakej patek co si budem povidat co??L?? bejt vyndanej kazdej den jak dnes tak si úpredstavte jeste cca 730 dni bejt naksi...a to feeest to si dame do tela PESTU ZDAR a zacinam fotit jen rizky
Chvat a hmat - no tak to jako zasejc ju. jinakdzuvis proc fotis rezy?? ty des neska zakrocit se srpem??jestli jo pocitej ze ja zakrocim molotov coctailem a vo tom zadna. takze mnejte se du se rozbyt.
vas Premet prkena podlaha
Mne ten zakon pride ako vysmech vsetkym co v CR cele tie roky bojuju za lepsiu situaciu okolo konope. Je to nedotiahnute, nelogicke, odflaknute.. Zakon sa so svojou hranicou 15g z 5 kytiek hodi tak dealerom, nie pestitelom. A co sa diskusii a nazoru "volicov" tyka, zase sa raz podvrdzuje ze lud ma taku vladu, aku si zasluzi..
Původní příspěvek od DEVIATIO nechce se mi to tu cist cele ty blaboly vesmes nic nerikajici a nepotvrzujici...
jen jsem chtel nakousnout to ze jsme cetli tu novelu s kamikem a nic o peti kytkach tam neni.
mozna jsme nehledali vsude ale byl bych rad kdyby to tady nekdo potvrdil zakonem/novelou/upravou cimkoliv a ne clankem na idnes a pod shitech...
EDIT:
aha,my to hledali minulej tyden, a jeslti rozhodli dnes tak to tam jeste nebylo:-)
To bys musel hledat, lemple. Sorry ale jsem uraženej, páč se téhle diskuze taky účastním a tys to označil za bláboly!
Vysvětlení je jednoduchý. Novej trestní zákoník to upravuje v obecné formě a konkrétní Množství stanovuje vláda Nařízením. Který schválila minulej tejden a hledat ti ho nehodlám.
Původní příspěvek od stanley Hoši sry, jestli je to tu už napsane.... ale pokud u me 1.1.2010 najdou 15 g, tak je to přestupek, který je pokutovám....mají právo jít do baráku?
Pokud bych býval byl chycen loni řekněme s 5 kytkama - tak mě ani neobviněj a pokud jo, vyváznu od soudu s podmínkou, pokud prokážu že nejsem dealer. Teď se se mnou nebudou srát a rovnou pošlou složenku na 15 litrů.
Další věc je zilegalizování hub, kaktusů atd. Kaktusáři se chytají za hlavu, budou muset zrušit sbírky svých 30letých kaktusů? Který z nich mají vybrat k odstranění? A pokud si jich přecejenom těch 5 ks. nechaj, tak jim budou chodit složenky pravidelně. DMNC
neskonale mně sere ten "voličský názor" v diskuzi na novinkách, to jsou všichni lidi takový idioti, že považují automaticky uživatele drog, který požívá něco jiného než kafe nebo cigára za feťáka šířícího HIV, žloutenku a primárně nebezpečného pro své okolí. Zabedněnost lidí je neskutečná. Jen trochu mě uklidňuje že se nejedná o seriozní a nestranný web.
Jen mně to utvrzuje v přesvědčení vysrat se na celej tenhle zkurv. stát, koupit 30 hektarů, oplotit ho 2000V, koupit kulovnici a nazdar bazar, stát ve státě může začít.
Jo s tim naprosto souhlasim. Muze to byt vyuzito jako bic, mas vic, mas smulu.
Nazev tohodle threadu zavani dezinformaci, v zadnym pripade nejde o legalizaci. Neprijdou k tobe policajti a nereknou ti ty mas ale peknou pestirnu, skoda ze tam mas jen tri kytky. Porad plati ze pestovani je nelegalni, jen se stanovily jisty hranice mnozstvi za ktery pujdes pred soud.
Tak je to nutny chapat, zabednence na novinkach lepsi nekomentovat.
Já bych to tak katastrofálně neviděl.
Vždycky jsme se snažili, aby pěstování konopí pokuď možno neodhalil státní aparát. Pokuď se tak stalo a nešlo o pěstírnu o "tisíci" kytkách, tak myslím ,že tresty nikdy nebyli závratné a nikoho ani nemohly od pěstování odradit. Když se jednalo o pěstování venkovní, tak z doslechu vím a jednalo se o dva nezávislé případy, že policie při tomto zjištění nic nekonala! Prostě vždycky jde o to, jak se daný zákon, vyhláška atd. uvede do praxe. V tomhle dezinformačním šumu neví co si má myslet ani nadprůměrně inteligentní člověk, který se o danou problematiku zajímá, natož policista :D
To, že zákony stále více zpřísňují drogovou politiku není nic nového pod sluncem a nejde jen o ČR, ale i z tohoto pohledu liberální Holandsko, viz. problémy coffeshopů, zákaz smartshopů atd.
Klíčem není legalizace, ale dekriminalizace!
Nevím co pro vás, ale pro mě se s novým nařízením vlády nic nemění.