Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych odůvodnit, proč jsem před tím změnil periodu, která je nyní zase tak jak má. Zdá se mi totiž, že mám strašně málo obalený palice pryskyřicí než lidi ve stejný fázi květu. Chtěl jsem to prodloužením noci zlepšit, protože kytky když mají nedostatek světla, tak produkují ve větší míře pryskyřici, za účelem ochrany listů a tím záchrany živin. Nevím jestli je to zkresleno fotkami, kteří bratři Groweři pořizují, ale já mám prostě takové zdání. Za případné názory a připomínky budu rád.
Původní příspěvek od ajatolah ...Chtěl jsem to prodloužením noci zlepšit, protože kytky když mají nedostatek světla, tak produkují ve větší míře pryskyřici, za účelem ochrany listů a tím záchrany živin...
PEACE
cau, nekde jsem cetl, ze kytka kvete nejlip pri periode 10/14, ale ze prej vyprodukuje o polovinu mene pryskyrice nez pri 12/12. z toho vyplyva, ze tvorba pryskyrice ze primo zavisla na svetle, kdy se prave palice obrnuje pryskyrici proti zareni ... velkou roli tam prave hraje UVB
Původní příspěvek od ajatolah Chtěl bych odůvodnit, proč jsem před tím změnil periodu, která je nyní zase tak jak má. Zdá se mi totiž, že mám strašně málo obalený palice pryskyřicí než lidi ve stejný fázi květu. Chtěl jsem to prodloužením noci zlepšit, protože kytky když mají nedostatek světla, tak produkují ve větší míře pryskyřici, za účelem ochrany listů a tím záchrany živin. Nevím jestli je to zkresleno fotkami, kteří bratři Groweři pořizují, ale já mám prostě takové zdání. Za případné názory a připomínky budu rád.
PEACE
ahoj opravdu tohle nemusíš řešit každej to má jinak, hnojky, světlo, teplotu, medium... mužeš bejt klidnej vypadá to na těch fotkách moc fajn sou zdravé a to je nejduležitější a příště nedělej ty ptákovyny s těma periodama zdar
volverindoorgrowing ZDE 400w/aero
Euphoria 1 zde......1,253g/kWh zklizeno
White Russian zde......1,085g/kWh zklizeno
White widow zde.....1,114g/kWh zklizeno
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Woodoo x Chronik zde zklizeno
Sensi Skunk zde zklizeno
Tak včera jsem se rozhodl, že nebudu až do úrody hulit, což jsou asi 3 týdny, abych byl ze svýho prvního indooru strašně sťatej. Už teď trpim jak pes, když ty kytky vidím a jak krásně voněj!! Držte mi palce, ať to dám, protože potom to bude HELL!
Původní příspěvek od tornado12 Sem tota mor. ppo alkoholu.
Ještě tak 5 dni a nebo 2 dny tmy. zaleži na odrud.
indika 5 dni max, sativa 10 i vice. anad nikdo neukamenuje. mne.
Ale ráno moudřejši večere. tak ráno ahoj.
Já počítám s tím, že to nechám max. 3 dny ve tmě. Jinak dneska je 51. den 12/12 a menší paličky, na které tolik nesvítí už začínají hnědnout. Vrcholový paldy, tak ty jsou zatím pořád krásně bílý a pořád bobtnaj. Takže to nechám svítit cca. do 60. dne a potom dám tu tmu. Jestli má někdo jinej názor, tak sem s ním!! PS: Po tý tmě to mám sklidit, nebo jim mám ještě třeba den, dva přisvítit?
Jsem strašně nas....j, zbývá mi jen týden do sklizně a dneska koukám a spodní listy Ice jsou obalený sviluškama. Tak šla moje královna pod kudlu a už visí. Ostatní kytky jsou v pořádku, tak doufám, že se to povede!!!
Tak po brouzdání na internetu, jsem zjistil, že to nebyli svilušky, ale mšice!! Tak jestli víte jak na ty malý mrchy takhle v posledním stadiu kvetení (53.den 12/12), tak poraďte!!! Dík moc
Teď jsem ještě jednou kontroloval celej zbytek skříně a zdá se, že se to Chroniků vůbec netýká. Budu to kontrolovat jak se dá, ale četl jsem, že se ty svině dokážou zahrabat do hlíny a tam campit. Jinak jsem taky četl, že na ně prej platí mýdlová voda. Což je asi nejmíň brutální, protože chemie ani Biool teď nepřipadá vůbec v úvahu. Ale teď už asi fakt nic dělat nebudu. Musím doufat, že se jim zalíbil jen Ice...
Tak právě jsem si jen tak na fénu nasušil 0,1 paličku Ice...
Smoke report: Jsem hrozně na kaši a doufám že ještě dlouho budu. Náběh okamžitý, ani jsem nedohulil brko a právě jsem tak, že to ani nemůžu dopsat... OMG