Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já sem dal poloviční dávku hnojiva včera a ted už budu jen proplachovat vodou. Vypadaj krásně. Až to pokosim tak můžete typovat kolik toho bude nebo až to vyfotim v celku. Ale už se na to neskutečně těším...
Joo tak dík... Ale čekal jsem to mnohem horší ptž ty řezy byly fakt šíleně zkurvený. A fakt záleží na genetice a myslím že je o hodně lepší jet z řízků. Tak až budeš mít tread tak dej vědět budu sledovat. A díks za k...
čus tak dvě už zejtra skosim a zbyvají tam doba květu má byt 45-50 dní co myslíte mám je nechat tak do 47 a pak tři dny tmy:? Nějaký vaše dobrý zkušenosti atd.. dík
Tak tahle byla nejmenší a už se houpe 45 dní.. Ostatní ještě nechávám dojet na 50 dní.. A už jsem zkoušel spodky a i při rychlo sušení mělo super skunkovo-žvejkačkovou chut. V plicích je to pěkně cítit a shulenost největší spíš high. Fakt sem spokojenej na to že to byly nejmenší spodky tak už se těšim na pořádnej vršek ale to už nechám doschnout normálně a počkám si na to...
Jj díky moc a šišky jsou krásně tvrdý.. Je to těžký nechat to tam takhle schnout.=) ALe tak mám kotel venkovky, ale indoor je indoor..Zejtra pošlu aktualizaci a už se blížíme do Finishe
A dneska pujde pod kosu další krasavice předtím 24 h tma. A čtyry tam nechám do 50 tyho dne takže ještě tušim tři dny světlo a pak taky 24h tma. Musim říct že ta chuť je skvělá opravdu to chutná výborně... SKunkovo sladce prostě jak pink gum. a učinky fakt skvělí. fotky dodám zítra
Tak jedna už je suchá včera sem dal do tmy druhou a už se houpe... A pak tam mám ještě ty 4 a ty tam budou dva dny. Tady je před skosením druhý trochu rozmazaný