Hlava
Mad Head
|
citace: |
Původní příspěvek od karadic
cau,zajimalo by me kdy ti zacli tak ty listy mam ten samy problem ve 22 dnu kvetu mi to zacla delat jedna kytka a uz zacinaji i ostatni,,,neni to spis plisen nebo neco s zivinama,,? |
Původní příspěvek od grizly
49/12
teplota:25-34(zalezi hodne jak je venku)
vlhkost:38-60
PH-6,5
EC-2,6
zalivka 1000-1200ml
lampy zaveseny 30cm od vrsku rostlin...
listy jsou na tom hodne zle na kytkach je to viditelne znat...objevil jsem dalsi trasnenky ale uz na ne kaslu tu chvilku to uz musej vydrzet...dalsi vec je vysoka teplota pres leto je to hold peklo...tesim se na zimu to bude parada!
foto:1,2-MF1
3,4-MF2 |
Původní příspěvek od grizly
myslite ze EC:2,3 je duvod spaleni kytek?to opravdu nee....duvod je OMITE570 ten dal kytkam zabrat...
EC pozenu do 2,7-2,8 nebejt trasnenek a boje s nima tak jsou kytky krasne zdrave... |
jojo ,třasnenky jsou velky svine , jednou uz mi sezrali matkarnu ten Omite je pekna sracka a ani mi nikdy nepomohla , radsi Sprutzil , a nebo Celaflor Roxiol ?? tusim , to zahubi vse , ale nestrikat na kwet to je pak spatny ....jinak jestli jsi to jeste nesundal tak bych orval /ostrihal vsechny ty spatny listy , muze to bejt i listova plisen a to musis proste otrhat , cau Hlava , preju hodne stesti....
|