Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
czus. no moc teda nesouhlasim ze se ti prvni kolo povedlo.....
kazdopadne kytky vypadaj k svetu. budes je smikat? nejaky LST? by se ti docela hodilo
GL 2 ya man
zastříhnutý sou, rozjížděj to pěkně. na nirvaně píšou čím delší veg, tím pro ně líp, navíc jedu zas semena.. no vidim to tak na další tejden až dva a pak přepnout
jj i tomhle sem taky cet ze cim dyl nechas veg fazi tim lepsi to bude.jak casto hnojis? a kolik? vypadaj celkem zdrave az na par listecku. mi prijdou trosicku nazloutly al zatim nic co by se nedalo zpravit
tak těch pár lístečků de dycky do <->, to sou ty spodní, jinak sou kytky super. Zatim dostávaly 1x tejdně, prvně 2ml/L, a pak už full 4ml/L. Teď už asi budu dávat v každý zálivce, z hlíny už to určo vycucaly šechno a pijou jak divý.. takže tak 4-6x eště grow, pak už asi přepnu a nasadim bloom, ale nic nepředbíhat, já se při tom starání neřídím nijakým harmonogramem, nebo plánem, všechno dělám vod voka a spontáně, podle toho jak to ve skříni vypadá.. žádnej stress!
jasně že zvlhčuju manuálně rozprašovačem... ale stačí to, neroustou sice tak jako s automatickou závlahou, ale myslim že si nestěžujou... ph občas změřim, mám akvaristickej set, voda mi tu teče kolem ph 7, ale z květináčů vytejká 6,2-6,5 takže ideál, víc to neřešim. no s ochutnávkou uvidíme, to bych to nesměl vyhulit než přijedeš ale klony máš jistý =o)