Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čus, minulej rok sme ho jeli, ale nedojel nám sehnali sme dost pozdě řízky, lidi co si od nás vzali řízky si ho dost chválili. fotky z květu nemám. tohle je posledni fotka co mám.
zdravim : )) rizky nyca byly privezeny 11.cervna, takze docela pozde, jeste na tenhle model, kterej zraje o neco dyl...nakonec byla dobra jen jedna kytka kterou sem mel v kyblu doma, co jsme meli v prirode, tak zplesnivelo ale palice stejne zadny, tak snad se mi povedou ty fotky sem dat [/B][/QUOTE]
ale jinak to byl v klidu model, zhuloval na pohodu a vsichni si ho jen chvalili, ale je to spis takova chutovka, jsou lepsi modely na ven, ale urcite ho zkuste : ))
Ve středu sme se byli po dvou tejdnech podívat na holky prodírali sme se přes kopřivy byli vyší než my a já frajer si šel v trenkách a tričku ještě teď se drápu
super skunk je zatiím bezkonkurenčně nejlepší
pole č.1
Cheese
Super skunk
vlevo New york city diesel, Cheese a vzadu
Super skunk
4au Diesel a všichni.Po domluvě s Dieselákem mi bylo umožněno
dát sem moje kytky k porovnání.Jsou v lese ve vykopaných
dírách s namíchaným mediem.Dvakrát fiknuto FIM,dvakrát pohnojeno
Kristalonem start.Na cestě užjsou hnojky Canna bio vega a flores.
K tomu ještě PKčko od Atami.Jen chci upozornit,že kytky byly po dobu dvou měsíců zality pouze jednou a to to ani nepotřebovaly.Jinak ještě mám u souseda GWS,Ice,2krát Orange bud.Ale nepřeje si to publikovat,takže třeba při sklizni to cvaknu.
Sorry za fotky..Byl jsem řádně zprasen.
1.Ruderalis Skunk v kuku
2.SS 1
3.SS 2
4.-5.Caramel
keep growing
Zdravím Grower's
Kytičkám se docela daří zatím ani jednou nehnojeny.
fotky sou 3 dny starý. Bohužel nemám foťák je v opravně tak vám nemůžu ukázat jak se daří holkám u babičky azurka se krásně vzpamatovalaa krásně se větví
nyc povyrost a nádherně voní prasečinec caramelicious je vostrej
snad už budu mít foťák ještě ste nevideli dutch dragona a cheese co mám na chatě u babičky.
pole č.1
Super skunk
Blueberry
Cheese
Pěstovat outdoor...it´s good idea!
Risk je zisk
Naposledy upravil Nyc Diesel 22-08-2009 v 20:59 PM