Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ale tady nejde o změnu chuti... tady jde o dochucení..takže budete mít tu nejlepší bílou vdovu která bude trošičku chutnat po ovoci..já bych dot hoho určitě šel.
...takže tady je jeden nápad!
-vezmu pár jablek,citronovou kuru...a udelam hodne silnej roztok...tím pak budu kytku zalívat poslední 3 dny zivota...
-popřípadě ještě upravím ph aby kytka dostala sok a treba to pomuze potenci...
-a nebo treba taky ne
Mnoo a hele ty rybo/kapre jak myslis ze si ta kytka nasaje ty aromaticky latky korenama?? muhehhe
Jo a nejaky vyrabeny finalky s prichuti se uz normalka vyrabi.. mas tam tusim prichut, boruvky, nejake pinacolady a jeste nejaky srace...
Mnoo hele tak jak ty jsem premyslel kdyz jsem nekouril dobrou maryjanu, ale spis nejaky cudky co nechutnaly dobre, tedka bych se bil po rukach kdybych chtel prebit tu prijemnou chut maryjany nejakym smradem... .
-naco?....
copak nemas rad originalitu? ja bych si docela rad zakouril mazara co chutná jako jablko,nebo citron.....změna je život!
Když budeš hledat určite najdes genetiku, která ti připomene chuť citrónu nebo jablka i bez dochucení. Každá genetika ma svou originalní a unikatní vůni i chuť a přijde mi, že je blbost nějakým způsobem přechucovat. Když chceš kouřit ochucenou WW třeba s medem tk si kup blunty ne ?
Když budeš hledat určite najdes genetiku, která ti připomene chuť citrónu nebo jablka i bez dochucení. Každá genetika ma svou originalní a unikatní vůni i chuť a přijde mi, že je blbost nějakým způsobem přechucovat. Když chceš kouřit ochucenou WW třeba s medem tk si kup blunty ne ?
koukam ze dochucovani moc lidi neuznava....
-napadlo me jeste neco...
kytku sklidim(ufiknu od korenu) a dam na den-2 do nadodky s extraktem z jablka(samozrejme do ty nadobky nenamocim palice,ale pouze pichnu stonky)....
a udelam to jen u par vetvi...at je videt rozdil...
zdárek borci jako určitě by to šlo vzít štávu třeba z pomeranče a ke konci pár dní před sklizní tím postříkat pálky určo by to něco udělalo ale do zálivky to nevím to by asi nestihlo dojít od kořenu k pálkám to bys musel tak týden před sklizní ale co teorie nic neukáže musí se to zkusit v praxi
strikat na sisky nejaky sladky mrdky?? kluci tak ja vazne nevim kam to tady speje....
Hele kdyz zahrivas cukr, co ti vznikne?? karamel? a kdyz hori karamel je z toho smrad... mam pokracovat..???
Jemine... ja snad prosadim trestny body za blbost....
považuju za blbost, abyste byli schopni cíleně ovlivnit chuť kouře zálivkou. Prostě a jednoduše, když budu kytku zalejvat banánovým juicem, tak kouř nebude mít banánovou příchuť. Chuť je dána genetikou.
Stejně tak jako kouř z banánů nevoní banánově.
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
chuť té či oné genetiky je (by měla být) jedinečnou, a našim cílem je (by mělo být) přirozené vyzdvihnutí této vůně a chuti (pěstebním systémem, hnojkou, flushingem..)
absolutně mi uchází smysl dochucování, jak píše někdo nade mnou, pokud potřebuješ změnu pravděpodobně kouříš mrdky..v tom případě bych to pochopil, ale zalejvat džusem a čekat že mi konopí bude chutnat po jabkách
Taky mně dochucování nepřijde jako nějakej extra nápad a rozhodně bych si tu specifickou chuť nerad kazil...
citace:
Původní příspěvek od FeRO zdárek borci jako určitě by to šlo vzít štávu třeba z pomeranče a ke konci pár dní před sklizní tím postříkat pálky
Nemyslím, že zrovna pomerančová šťáva je dobrej nápad. Kdysi dávno jsem někde četl, že vitamín C (kterýho je v pomeranči opravdu dost) odbourává THC v těle, takže po tom člověk rychleji "vystřízliví". Možná, že je to kravina, rozhodně už si nepamatuju jestli to bylo vědecky podložený... Nezkoušel jsem to a už si nepamatuju kde jsem to vyčetl (je docela reálný že tady na G) -> neberte to jako objektivní info... Každopádně by mě zajímalo, jak to s tím Céčkem vlastně bylo.
EDIT: V malym mnozstvi by to urcite nevadilo, ale proc kombinovat dve veci, ktery nejdou k sobe.
mel bych jeden dotaz,máte nekdo zkusenosti s jiz zminovanym finalflushem s přichutí, od značky grotek? Chtel bych to vyzkouset ale bojím se toho ze s tím se chemie moc nezbavím protoze me nenapadá jak by udelaly neco co ochuti konopí tak aby chutnalo např. jako pinacolada bez pouziti chemie
Hmmmmm.......zkoušel jsem to párkrát, ale......s pomerančem to nemá cenu, kdyz je suchej tak nema skoro žádné aroma( lepší je citron )
Zkuste někdo ovocný olej na tabáky do vodní dýmky, to jsem zkoušel a musím říct ze to byla vůně ALE NESMÍ VÁM TO DO TOHO OLEJE SPADNOUT, to se pak neda kourit.
treba jedinecny sour diesel se ma knedla dat ne hodku do nafty aby to bylo prave orechve.....cut delas spravnou vizivou, pudou, a hlavne spravnym susenim.....peace