Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak sem napsal sračku ale sory sem docela na paštiku!!ASi tak ve 13/plně vychystanou ganju a ještě v 7.třídě sme jeli na výlet do prahy a pamatuju si dýmku a jak sem se smál na pultě v obchodě !!!Ale sem za to rád!!
Asi tak ve 13 nebo 14? Jedna starší kámošova sousedka do nás dycky nacpala nějaký fajn modely a my sme pak ani nevěděli jestli sme zhulený nebo ne (ale byly sme jak sviňa). Dneska to poznám bezpečně hned po výdechu :-)) (jako asi všichni tady)
V Sedmé třídě-na lyžáku........spolužák vzal bratrovi hulení do velkého pytlíku(tak 10 energitek-nekecám). No a už v té době to bylo hodně s chlastem a dycky sem sa zjelitil jak mrva...... takže tak 13 pokud si dobře pamatuju :-)
No na me to pokuseni prislo poprvy na mym maturitaku, tzn. v 18-ti.. ale nejak toho nelituju.... uz je to dva roky co si jedu..ale posledni pulrok to docela omezuju...myslim si, ze mi to zatim moc nevzalo...ikdyz by se dalo dlouho debatovat
Já začal hulit v prváku, když mi bylo 16. Od tý doby hulim docela pravidělně. Začínal jsem na skunku, apk přišel podzim a období venků. To trvalo do poloviny zimy. Teď si zase vychutnávám skunk, těšim se na venky od kámošů a doma si v bubbleru opečovávam svoje rostlinky.
no já si poprvé dal asi dva prdy v 8 nakej skunk co mi dala sestra s nakejma kamosema na privatu potom zapomeli v popelniku brko sem si ho vzal a celý vyhulil pak pauza a asi ve 13 sem si dal brko rohypnolovy ganji nekdo to pritah a byl sem pak uz celej den omamenej ucinkama : ). Potom skunk hulim asi vod 14 dost : )