Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim,dnes dosel Ripen + postrik proti HOubyvým onemocněním
Ripen jsem aplikoval na No name.Za 10+2 flushing pujde No name k zemi
U BUDDHY zaznamenáno veliké zlepšení a to jak na stonku kytky tak na vetvi ktera zežloutla.
Dnes jsem zbylou houbu na Buddhovy opalil zapalovačem se škrabnoul a postřikal postřikem co mi došel.Tak jsem velice zvedav na dalsi update
1.Vetev napadenou houbou,varazné zlepšení
2.Stonek napeden houbou
3.Buddha vytažena s kyble,kvuli provzdusnění kořenového systemu,část zakopana do země a zysapana okolo korenu cerstvy substratem typu B.Všecky koliky kvuli ohybu vytaženy,aby kytka byla co nejmeně namahana dokud se choroba nezlepši
4.Kořínky po vytaženi z kyble,Buddha
5.Foto zakladnich 3 větví,spujující se v mohutne koleno
MALÝ SMOKEREPORT FOLIAČKU 1.Prvni foto je z rostliny ktera byle jedina venku,tmave zelene palice byly nejvic nafoukle,ale méně od plyskyřice než sklenik.
Lehka kratkodoba zhulenost z chuti odpovídajici kvalite genetiky(No name)
2.Porovnani ze sklenikem
3.No name ze skleniku je svetlejší barvy,z vyraznou překvapivě kořeněnou vuni(připomíná mi chut Chronika z min Outdooru).
Lehce energicka zhulenost,bez nepřijemnych dojezdu pocitu unavy a hladu.
cau chtel jsem se zeptat jak jsi reagoval, kdyz jsi zjistil ze ten ripen není urcený pro pudní systemy ?sam jsem ho pouzival ale v hlíne to moc nedelalo ... tak nevím