Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zbylo mi jen pár malých kitiček, velké díky patří čorkám.
jediný balkón přežil... ale jsou zde malinké kitičky, takže vše co bylo na výnos má doma čorka a ještě ke všemu nedozrálé, mám z toho uplně prakslinu na srdci. TAK AT SE POTOM NEDIVÍ AŽ HO ODVEZE SANITKA, ja mu pomeranče do nemocnice neponesu:-(
už mám 2/3 sklizené a usušené a roztříděné.
nechával jsme si na testy od modelů opravdu jen vršky kytek. zbytek pod označením pajšl se skladuje na mast, hašiš, horší časy...
ps:smokereporty a další údaje o jestě rostoucích kytkách dodám časem
má zde orientační přehled materiálu vytěženého JEN z VRŠKŮŮŮŮŮ kytek bez stonků, kvalitně proschlého:
citral-5g-1kytka
jock horror-50g-4kytky
bigbud*noname-50g-3kytky
fialky-10g-6kytek
silverhaze-10g-1kytka
kc36-80g-5kytek
gws-10g-1kytka
mazar-10g-2kytly
powerplant-5g-1kytka
purple widow-10g-2kytky
holands hope-5g-1kytka
belladonna-20g 2kytky
NORTHERN LIGHTS #5 X HAZE-10g- 1 kytka
hash plant*love pottion-20g-3kytky
zatím proběhl jen jeden test, ale musím říct, to jsme ještě nezažil. byl jsme to tálně uzeměný ale když jsme chtel tak bych dokázal se hend zvednout a třeby i tančil... prostě tělo nebylo zcela připojeno na mozek ale ovládat se dalo v cajku.
byl jsem tak stoned že jsme zapominal co sem chtěl říkat, ale taky co sem měl udělat a už sem to mel priprave dlpouho dopredu..
uplne to ze me udelalo tvrdáka takovou velkou skorapku jako kdybych na sobe mel... taky jsem se pekne zasmal a pak sme ubec nechapal na dojezdu.. nebyl sem niceho schopny
bylo nebylo dal jsem si jednoho prda ze skleněnky, okamžitý nástup, jako by to ani nešlo přes plíce ale rounou do mozku, a pár minut sem měl mooc energie a chtěl něco dělat, sedl si ke kompu a najednou jsme byl mrtě stoned...
další test proběhl na konci kalbv v jednom baru jsme před cestou domu dal špíka s kámošem... zase mě to mrtě nabombilo a cesta domů autem (neřídil jsem samozřejmě) mi připadala jako kdybych letěl na mraku a pak jsme krásně doma usnul.
místo klasického zmaštění jsem pocitoval dunění v hlavě, která byla jak skořápka od vajíčka... nedošlo k žádnému uspávání, naopak jsme se celkem i pozasmáli.
lehce zhulující model, na silnější zhulení to chce vícero špíků.
máte pocit krásného nadlehčení a uvolněnosti. a vnímání je provedeno asi 5 miliony drobnými krátoučkými záseky.