Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno zase kdyby se VSE legalizovalo tak si myslim a mozna to i vim, ze timto krokem by se "priznalo" ze ty drogy nejsou tak spatne a testovalo by se jako za mych "mladych" let ,akorat misto nasich cigaret a alkoholu by si deti koupili heroin ci lsd.. jsem proti, at se na mne nikdo nezlobi, ale tohle by nebylo dobre "klima" pro nase potomky.
navic kdyz vime jake jsou HC drogy sracky, tak proc dat prilezitost "ochutnat" i nezasvecenym?
CO BY NAM TAO PRINESLO ?
virus: souhlas
HC drogy jsou sracky, ale byli tu a taky budou, tudiz se s nimi musime naucit zit, ale nemeli bychom je ani ve vetsi mire tolerovat, natoz LEGELIZOVAT!
jina vec je konopi, i kdyz bych byl spokojen i s dekriminalizaci ci upravou nynejsiho stavu zakona
t3, to mi připomíná ten vtip:
Ptá se borec baby: "Vyspala byste se se mnou za milion dolarů?"
Ona na to: "Za meloun? No to jo."
A on: "A za dva dolary?"
Ona: "No dovolte, co si o mně myslíte?"
A on na to: "No, to už jsme si ujasnili, teď se dohadujeme o ceně!"
S těma drogama jsme si to taky už ujasnili: Nejsou tak špatné, dokonce jsme zjistili, že bez nich to nejde (že Amíci ve 30. letech minulého století?). Teď už se jen dohadujeme o tom, které povolíme a které ne.
Vitrusi a jak se chceš naučit žít s něčím s čím ti zákon žít zakazuje? Eh.
Uvědom si, že jsou na Zeměkouli národy, pro něž je alkohol (účinkem) takové svinstvo jako pro nás HC drogy (Viďte Amíci jak se vám hodil při decimování Indiánů, co?). Ale my už jsme se s alkoholem naučili žít. Oni ještě ne. V tom jen to "Naučit se s tím žít." Aspoň podle mě.
no ja si mislim ze je to kazdiho vec co dela jestli fetuje na bo smazi nebo huli je to jen na nem tak proc ne legalizovat kdis nekdo chce fetovat tak se mu do toho nikdonema srat ale uplne bi stacilo legalizovat ganju_______ cuz tim
Ja osobne sem pro Holandskej model....Rekl bych ze legalizovany by meli byt ty ´drogy¨ ktere nejsou preci jen tak drasticke vemte si hulice ktery si da jointa za kazde 3 dny a ten heroinystu ktery si pichne 1 za 3 dny a oba to tak delaji rok kdo na tom bude hur???
Rekl bych ze tvrde drogy te nici kdezto mekke zprijemnuji ale preci jenom vseho moc skodi takze hulte s prehledem¨.Podle me je ganja lepsi nez alkohol ja osobne abstinuju nenavidim alkohol ale huleni je neco co zboznuju.Nevim me jeste neni ani 18 ale nepovazujte me za mladyho a neznalyho mam zkusennosti dost a proto se mi nelibi ty navrhy na legal. od 18 ptam se proc???Myslite si ze mladsi nez 18 let se nechce pobavit uvolnit odreagovat???Jestli ano tak buh s vami.....
A jeste bych dodal ze si myslim ze nynejsi generace nic neschvali mozna az tam bude nekdo kdo tomu rozumi neleze amikum do zadku a pozna ze ganja je dar........tak nam bude dobre....
Musíš si uvědomit, že pokud by někdy opravdu došlo k nějakýmu legislativnímu posunu směrem k legalizaci, tak věk pod 18 je asi kruciální, níž ti to nikdo neschválí - "MYSLETE PŘECE NA DĚTI!!!!!!!"...
Mladý se k drogám (alkoholu/cigárum/trávě) sice dostanou stejně, ale v mnohem menšim množství - vim, že ti přijde že u tebe je to něco jinýho, možná máš i pravdu, ale pod 18 to asi neprojde...
TeĎ nemluvim vo tobě, tak to neber osobně - navíc možná je přece jenom lepší postavit si napřed svuj hodnotovej systém a pak ho teprvee dolaďovat trávou, než hulit od patnácti - už jsem viděl spoustu mlaďásků, který neměli regulérní holku (nepočítam takový ty - "woe sem si zašukal na keťáku s ňákou kundou"), nemaj porádný kámoše, život se jim točí kolem ganji - někdy pozdějc je líp...
jo a k těm tvrdejm drogám - jo je pravda, že je rozdíl mezi ganjou a herem, ale když už je něgdo závislej, proč mu nedat čistý hero - to je jako bojovat proti kouření tim, že zdražíme krabku na 200, tabáček pěkně promícháme s azbestem a necháme kvůli tomu ty lidi zabíjet... TADY JDE O HARM REDUCTION PRO CELOU SPOLEČNOST, NE JENOM PRO FEŤÁKY...
Nemo to napsal hezky a jasně. Když se to nedá vymýtit, je třeba se s tím naučit žít a minimalizovat vzniklé škody. Represe je v tomto ohledu jistou cestou do pekel. Užitek má pouze drogová lobby a jí obmyšlení zákonodárci. Skoro bych přísahal, že partička křesťanů kolem známého trávobijce Sekery v tom dobře jede.
Pro mě docela zajímavá myšlenka. Už jenom třeba kvůli tomu, že v současné chvíli se pohybuje "čistota" tvrdých drog někdy až u 30% což fakt není moc. Legalizujte všechny drogy - smažky nebudou muset tolik čorovat. Já vím, že ta myšlenka je asi v dnešní společnosti utopická, ale přese všechno zajímavá a hodná zamyšlení.
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.