Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
transport na další pole
celkem 3 rostliny z lesního království-jedna white satin -foto1 před přesazením-přistane do kýblu cca 50 l a egyptxboogle gum-foto 2- a ota - foto 3 putovaly na políčko u rybníka..
tady to bují
vypadá to, že už budou všechny samičky nerozhodné jsou dvě malé kytičky zbytek jsou holky !
omluvte sníženou kvalitu-přeci jen byla už skoro tma
poslední fotka je sadhu
při další návštěvě bych rád kytka trochu naohýbal jsou dosti na husto a provázek s kolíčkem to spraví...
poslední přesazování
naposled jsem přesadil standy a otíky sa tím končím Za 14 dní je dám ven a tím první fáze-vychovávání rostlinek skončila. Radši to ani nebudu počítat , kolik jsem vychoval letos sazeniček
připojuji momentku z balkonku
našel jsem informace k auroře http://www.growhigh.co.uk/catalog/p...roducts_id=1538
Aurora Borealis -je- Northern Lights
jak jednoduché
1.fotka a už jsou vidět hlavičky
2.fotka zkusím uchovat tuhle genetiku přes zimu
řízl jsem dva klony a už si tak 10 dní zakořeňují
během posledního týdne zrychlily holky růst-zatemňování se projevuje
Problém je, že ty květinky zatemňuju u sprchového koutu a ventilace musí být nulová, abych sousedy neobtěžoval
A kytky to dávají
přibylo dalších 6 sazenic ..mezi nimi i jack herer ...tři samce jsem vytrhnul..
Je to takové políčko plné menších kytek-i podle nové úpravy zákona by to bylo na kriminál-je tam tak 35 kytek...
tradičních 10 litrů hnojiva cca 6ml/l biogrow+fishmix
u nás stále jen prší už aspoň týden
u jednoleté rostlinky-1.8.2007 sázená-egypt x boogle gum se projevuje už třetí náběh na růst chichi je to fakt mimozní kytička
některé paličky trochu zplesnivěly tak jsem jí zbavil od plísně a může vesele růst dál
po týdnu opět přináším foto z balkonku
zatemňování pokračuje dál , nicméně asi s tím přestanu ..důvodem je absence ventilace vzduchu v místnosti....a to je problém
budu volit menší zlo a to je přehození na normální cyklus v přírodě uvidím , co to s nima udělá...kdyby k tomuhle někdo měl něco k věci, budu rád, když mi tu napíše
1.jack herer
2.sensi skunk
3.nl
4.egyptx boogle gum evidentně více k boogle gum než k egyptu...
5.white satin-ta nakvítá nejpomaleji...jupozorňuji, že jacka zakrývám o takových 10 dní déle než ostatní
Přeji vám pěkný počasí a ať nám to pálkuje
toto jsou kytičky sázené 5.6.2008 tuším
takhle mladý kytičky mají k růstu lepší podmínky než v dubnu či květnu a dělají mi radost...
půlku pošlu do týdne do přírody, půlku si schovám na podzimní balkon, až skončí zatemňovaný kytky
je jasné, že z nich kilometrovýho jointa neubalím...ale to nevadí išluk mi udělá mnohdy velkou radost..