Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » OUTDOOR Martin4688 na Vysočině
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 97

A tady jsou ty holky na kterejch jsem nebyl 2,5 měsíce .Byl jsem na ně zlej že jsem se o ně nestaral mno.Něco z toho přeci jenom bude sice málo ale aspoň něco na košt bude a příští rok třeba zase pojedu tuhle genetiku znova.Tak z prava Belladona 1 ta už si vesele kvete potom upristřed Belladona 2 ta už se taky chystá na květ a potom na levo je Orange bud ten už taky co nevydět pokvete tady je fotečka jsou nic moc ale na to že jsem se jim nevěnoval tak to není zas tak zlý tady je fotečka Tak 2 fotka Belladona už kvete 3 fotka Belladona 4 fotka Orange bud na tu býdu to docela jde

Naposledy upravil 17-08-2008 v 19:34 PM

Old Post 17-08-2008 v 19:28 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 98

Tak a tady je White widow kterou jsem minulý týden naohýbal není taky moc velká ale něco málo z ní bude .A ještě Ice co mám doma na okně takže windoor tak se kochejte Jestly máte nějaký dotazy tak šup sem snimy

Old Post 17-08-2008 v 19:36 PM
Host
Host

Příspěvek č. 99

A tady jsou nějaký fotečky pro potěchu oka zase

Old Post 17-08-2008 v 19:40 PM
Čaras
Stálý Člen

Karma uživatele Čaras - 79% PěstitelskáKarma uživatele Čaras - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

jsem z vysočiny pěstuju zhruba stejně jako ty a pokud je 4688 tvoje datum narození tak to máme taky stejný. kdybys chtěl někdy měnit genetiku tak jsem tomu nakloněn.

Old Post 17-08-2008 v 20:06 PM
Čaras je offline   Profil uživatele Čaras   Find more posts by Čaras   Foto galerie člena Čaras   Click here to Send Čaras a Private Message   Add Čaras to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 101

Zdarec lidičky tak jsem tady s fotečkama jak se vám slýbil tak se kochejte.A konečně holky začnou brzo kvést už se tak začalo oběvovat ve velký míře floveres tak si myslím že do 14 dnů by mohly začít kvést tak uvydíme

Naposledy upravil 22-08-2008 v 16:51 PM

Old Post 22-08-2008 v 16:44 PM
Host
Host

Příspěvek č. 102

A tady jsou zase jako obvykle nějaký fotečky pro potěchu oka tak se kochejte.Ten stonek jak je vyfocen tak patří slečně ICE

Old Post 22-08-2008 v 16:54 PM
Host
Host

Příspěvek č. 103

Jo a tady je zase Ice co mám doma zatim jí dávám Plagron Grow jelikož bloom mě dojde až v pndělí tak to bude ještě muset vydržet chvilku už jí taky moc nechybí aby začala kvést jinak zatim zdarec a zejtra budou další fotky z ostatních políček

Old Post 22-08-2008 v 17:01 PM
Host
Host

Příspěvek č. 104

Zdarec tak jsem tady s fotečkama tak se kochejte a zase někdy zatim pic

Old Post 23-08-2008 v 17:04 PM
Host
Host

Příspěvek č. 105

Tak aby to tady nestálo tak sem dávám fotečky ICE co mám doma na okně.A také mě dneska došel Plagron alga bloom tak už budem hnojit na květ .A ještě mi přišel pyl Hashberry od marokance a tímto mu děkuji a budem crosit na jeho přání moji ice a peacemakera díky moc.Tady jsou nějaký fotečky

Naposledy upravil 26-08-2008 v 18:36 PM

Old Post 26-08-2008 v 13:37 PM
suri
Stálý Člen

Karma uživatele suri - 88% PěstitelskáKarma uživatele suri - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 106

Mozno by to chelo lepsie kvalitu snimok ale ked nie je digi fotak tak nist no....Potom ked pojdes tak preskumaj prosimtoho peaemaker zda sa i to alebo mozno chudak dostava viac ako by chcel ale to je asik eln tou foto ......ale pre istobu obri ci ti neschnu spodne listy zo zlotou farbou.....

Old Post 26-08-2008 v 14:37 PM
suri je offline   Profil uživatele suri   Find more posts by suri   Foto galerie člena suri   Click here to Send suri a Private Message   Add suri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 107

citace:
Původní příspěvek od Igraczek
Zdarec kolego a možná i sousede pěkné kyti ale jak na nějaké koukam zvládli by i nějaké tvoje kotátka možná i větší nášup papání sem tam jsou nejaké trošičku zažloutlé aplikoval by jsem jim třeba nějaký postřik mimo zálivky pod kořeny mohu doporučit výborně se mi osvědčil BIOALGEN nebo HYCOL-Z kiti si po takovem nástřiku jenom chrotají blahem a hlavně jsou to výrobky na české trhu dotupné a velice levné ( koupíš v skoro každém zahradnictví) To asi vše pěstu zdar budu sledovat BEY BEY.
Suri tady je to dobře napsáno od igraczech moc jsem je nehnojil a ještě ten co je na poslední fotce tak byl poničen tak jsem rád že vůbec žije víš a všechno fotím mobilním telefonem k800i a když svítí sluníčko tak jsou fotky nejhorší jinak tenhle telefon dobře fotí podle mýho zatim zdarec

Old Post 26-08-2008 v 17:20 PM
suri
Stálý Člen

Karma uživatele suri - 88% PěstitelskáKarma uživatele suri - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 108

No jo kludne to moze byt tim ale tak treba davat na to pozor no ak by nahodou neico sa vykitlo...........

Old Post 27-08-2008 v 10:03 AM
suri je offline   Profil uživatele suri   Find more posts by suri   Foto galerie člena suri   Click here to Send suri a Private Message   Add suri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Obecné Příspěvek č. 109

Zdarec tak dneska jsem byl zalejt a pohnojit holky .dal jsem jim 20ml na 5 litrů Alga bloom ať holky už konečně začnou kvést.Hodně jim chyběli živiny a otrhal jsem pár žlutejch lystů mno ale moc jich nebylo tak jsem jim tetka dopřál holkám.A tak tady jsou nějaký fotečky tak se kochejte zatim zdarec

A ještě o výkendu čekejte další fotečky z ostatních políček jinak zatim zdarec

Naposledy upravil 27-08-2008 v 18:01 PM

Old Post 27-08-2008 v 17:56 PM
Time
Stálý Člen

Karma uživatele Time - 90% PěstitelskáKarma uživatele Time - 90% PěstitelskáKarma uživatele Time - 90% PěstitelskáKarma uživatele Time - 90% PěstitelskáKarma uživatele Time - 90% PěstitelskáKarma uživatele Time - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

mohlo by to začít konečně pořádně kvést...

.......................

Old Post 29-08-2008 v 21:30 PM
Time je offline   Profil uživatele Time   Find more posts by Time   Foto galerie člena Time   Click here to Send Time a Private Message   Add Time to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 111

Zdarec tak jsem tady s dnešníma fotečkama jak jsem vám psal dřív jsem to nestihl jsem dát jelikož povinosti jsou povinosti tak tady jsou fotečky ze zbylích políček tak se kochejte .A první letošní kytka co mě začala kvést tak je BELLADONA tak se kochejte zatim zdarec

Naposledy upravil 29-08-2008 v 23:12 PM

Old Post 29-08-2008 v 23:04 PM
Host
Host

Příspěvek č. 112

A tady jsou ostaní fotky z dalšhoí políčka zatim zdarec

Naposledy upravil 29-08-2008 v 23:20 PM

Old Post 29-08-2008 v 23:13 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:04 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás