Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od MIRIS nejsou ty hermouši tvoje vina třeba? (světlo z pokoje)
Kdyz nad tim tak premyslim,moje vina to neni, protoze v pokoji nesvitim a jdu tam 1x denne rano zalit samecky
Mozna to bude poulicni lampou ktera sviti u okna....
Ale stejne 3 hermaci na zahrade mluvi za vse a tam jsem zadnou chybu neudelal...pokud se mylim tak me opravte...
tak povim ti ze amstredam flame zostali 3 krasky zo 6 a vyska cca 130cm , belly mam dve vyska cc 130-140 cm ale su fakt nadherne takze ich urcite bude, pestovat ale nechem to zarieknut a THS je rychlik uz terza ma vysku 200 cm a pojde este o 30 centi urcit len mi zostal len jeden kusok ale co uz nestazujem sa pocital som s tym ze polka bude samcov aj sa moje predpoklady splnili a tebe drzim dalej palce nech ti vyjde aspon to co vyzera pekne
Původní příspěvek od papaja ahoj
co ty thai haze jak dopadla zbylá trojice?
k belladoně co dodat
nepěstovat...
No to prave ze nevim,kdyz jsme daval klicit 2 seminka ze 4 THS a Widow Skunk tak se me pomychaly, 1 jsem dal kamosovi a nehcal jsem si jenom 1 seeds THS ktere jsem pak zasadil a to byl ten samec....ostatni asi nevyklicily....
Jinak ten kamosuv THS roste pkne je to samice a ma cca 190cm.Ale hur se vetvi...
Po dnesnim vetru, ktery stale trva a totalne zdevastoval me konopi jsem se rozhodl ukoncit tento tread, jelikoz tohle nema cenu clovek jim venuje cas penize stara se o ne jak o male deti denne je prostrihava a svazuje...a takhle to dopadne...
Chtel jsem je vyfotit ale vykaslal jsem se na to...
Vzal jsem si pilku a odrezal polamene vetve takze z toho nic nezbylo jen par vetvicek....mno mozna bude na brcko ale rozhedne uz se neni cim chlubit, tak proto jsme se rozhodl, ze to tady nebudu uz dal zverejnovat...
Jedine co zije a krasne roste:
Sensi skunk
Durga mata
Belladona klon
...tohle mam v prirode
Mozna casem az me prejde vztek tak napisu smoke report nebo vyfotim suchy material a hodim to do galerky...
Takze po velke vychrici jsem byl celkem zklamany a myslel jsme si ,ze nic ani nesklidim.Diky velkemu usili meho dedy a nakonec i me jsme kyticky ozivily svazaly no proste dali jsme jim veskerou peci kazdej den a oni se nam pekne odvdecuji.
Nejdriv nam zacal kvest velky Afghan ,zhruba 17.srpna a ma krasne ovocne aroma,takove az agresivni(meloun jahoda) ,druhy afghan zacal kvest tak 20.srpna a ma o neco malo odlisne kvety.nejsou tak obsypane pliskyrici ale zato maji krasny ruzovy nadech po Early Misty.Widow Skank zacal kvest taky pomerne brzy ale kvete hrozne pomaloucku.Zacal nekdy kolem 22.srpna ,vetvicky ma obsypane paradne a krasne jemne voni.
Belladona takto je opravdu moje kralovna zacala kvest nekdy az 28.srpna ale uz ted je na stejne s Widow Skunkem mozna ze uz ho i predbehla,palicky voni hodne agrasivne takove korenene aroma(skunkove)a jsou uz ten pomerne obsypane a tvrde.
Omlouvam se za kvalitu fotek ale zapomel jsem si zapnout STABILIZATOR
1 fotka je palicka Belladony, uz je poradne tvrda a jak jsem psal krasen akgresivne voni po skunku!!
2 fotka je bella trochu vic z blizka
3 fotka je Widow Skunk
4 fotka je zacinajici palka maleho afghanu z 20.zari :-P
vsem dekuji za K+
Vas Trpajzlik Vingi
PS: Uz jsme hulil zastipek velkeho afghanu a musim rict zajimavy stavek,tak hodinovy smich potom maly utlum a prijemne zaseky treba na Groweru ,ICQ nebo ve skole v Photoshopu...po3 hodinach stav uplne odejde a muzete pokracovat...Palicky uz jsou tvrde jak kamen ale jeste je to proste mlade,chut nevyrazna proste ani nevyte ze neco hulite,mozn amalinko tam jde citit hnojka...ale jen malinko