Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Velká morava GROW!!!Belladona,Windov Skunk,Thai Haze Skunk!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Karma uživatele Dwarf Vingette - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

Tak v tom pripade se kolegove z Parradise Seeds moc nevyznamenali...

8/10 seminek vyklicilo
2 samice
1 samec
zbytek hermaci

Old Post 03-08-2008 v 14:07 PM
Dwarf Vingette je offline   Profil uživatele Dwarf Vingette   Find more posts by Dwarf Vingette   Foto galerie člena Dwarf Vingette   Click here to Send Dwarf Vingette a Private Message   Add Dwarf Vingette to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 98

nejsou ty hermouši tvoje vina třeba? (světlo z pokoje)

Old Post 03-08-2008 v 14:11 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Příspěvek č. 99

citace:
Původní příspěvek od MIRIS
nejsou ty hermouši tvoje vina třeba? (světlo z pokoje)

Kdyz nad tim tak premyslim,moje vina to neni, protoze v pokoji nesvitim a jdu tam 1x denne rano zalit samecky
Mozna to bude poulicni lampou ktera sviti u okna....

Ale stejne 3 hermaci na zahrade mluvi za vse a tam jsem zadnou chybu neudelal...pokud se mylim tak me opravte...

Old Post 03-08-2008 v 14:22 PM
Dwarf Vingette je offline   Profil uživatele Dwarf Vingette   Find more posts by Dwarf Vingette   Foto galerie člena Dwarf Vingette   Click here to Send Dwarf Vingette a Private Message   Add Dwarf Vingette to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cantona9
Stálý Člen

Karma uživatele cantona9 - 96% PěstitelskáKarma uživatele cantona9 - 96% PěstitelskáKarma uživatele cantona9 - 96% PěstitelskáKarma uživatele cantona9 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

no moze to byt aj ph pody ak bolo kysele tak sa nemozes divit ze zhermovateli.... ale nevim ake mas ph ..

Cantonov OUT 08
ruderalis indica out 07
Robinson and Cantona OUT 09

Old Post 03-08-2008 v 19:02 PM
cantona9 je offline   Profil uživatele cantona9   Find more posts by cantona9   Foto galerie člena cantona9   Click here to Send cantona9 a Private Message   Add cantona9 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Příspěvek č. 101

PH by melo byt v norme
-substrat pro pelargonie+perlit+substrat pro kaktusy

Old Post 03-08-2008 v 19:45 PM
cantona9
Stálý Člen

Karma uživatele cantona9 - 96% PěstitelskáKarma uživatele cantona9 - 96% PěstitelskáKarma uživatele cantona9 - 96% PěstitelskáKarma uživatele cantona9 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

tak to newim kamo ja mam z 3 bell 2 samice a vyzeraju byt ok mozno je fakt nieco na tych seeds

Cantonov OUT 08
ruderalis indica out 07

Old Post 03-08-2008 v 21:05 PM
cantona9 je offline   Profil uživatele cantona9   Find more posts by cantona9   Foto galerie člena cantona9   Click here to Send cantona9 a Private Message   Add cantona9 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

ahoj
co ty thai haze jak dopadla zbylá trojice?
k belladoně co dodat
nepěstovat...

Old Post 05-08-2008 v 21:09 PM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cantona9
Stálý Člen

Příspěvek č. 104

tak povim ti ze amstredam flame zostali 3 krasky zo 6 a vyska cca 130cm , belly mam dve vyska cc 130-140 cm ale su fakt nadherne takze ich urcite bude, pestovat ale nechem to zarieknut a THS je rychlik uz terza ma vysku 200 cm a pojde este o 30 centi urcit len mi zostal len jeden kusok ale co uz nestazujem sa pocital som s tym ze polka bude samcov aj sa moje predpoklady splnili a tebe drzim dalej palce nech ti vyjde aspon to co vyzera pekne

Cantonov OUT 08
ruderalis indica out 07

Old Post 05-08-2008 v 22:08 PM
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Příspěvek č. 105

citace:
Původní příspěvek od papaja
ahoj
co ty thai haze jak dopadla zbylá trojice?
k belladoně co dodat
nepěstovat...

No to prave ze nevim,kdyz jsme daval klicit 2 seminka ze 4 THS a Widow Skunk tak se me pomychaly, 1 jsem dal kamosovi a nehcal jsem si jenom 1 seeds THS ktere jsem pak zasadil a to byl ten samec....ostatni asi nevyklicily....

Jinak ten kamosuv THS roste pkne je to samice a ma cca 190cm.Ale hur se vetvi...

Old Post 06-08-2008 v 06:44 AM
cantona9
Stálý Člen

Příspěvek č. 106

no newim mne sa vetvi eclkom dobre sak dnes vecer pridam foto tak mozes ocekovat

Cantonov OUT 08
ruderalis indica out 07

Old Post 06-08-2008 v 14:16 PM
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Příspěvek č. 107

Dneska jsem sklidil 2 samce belladony takze kdo chce pyl at mi napise....

Old Post 08-08-2008 v 16:27 PM
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Příspěvek č. 108

Pyl uz je vsechen zamluven tak uz nepiste...

Old Post 09-08-2008 v 12:36 PM
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Příspěvek č. 109

Zdravicko

Po dnesnim vetru, ktery stale trva a totalne zdevastoval me konopi jsem se rozhodl ukoncit tento tread, jelikoz tohle nema cenu clovek jim venuje cas penize stara se o ne jak o male deti denne je prostrihava a svazuje...a takhle to dopadne...

Chtel jsem je vyfotit ale vykaslal jsem se na to...

Vzal jsem si pilku a odrezal polamene vetve takze z toho nic nezbylo jen par vetvicek....mno mozna bude na brcko ale rozhedne uz se neni cim chlubit, tak proto jsme se rozhodl, ze to tady nebudu uz dal zverejnovat...

Jedine co zije a krasne roste:

Sensi skunk
Durga mata
Belladona klon

...tohle mam v prirode

Mozna casem az me prejde vztek tak napisu smoke report nebo vyfotim suchy material a hodim to do galerky...

Zatim caute a doufam ze dopadnete lip nez ja...

PS:corkam smrt

Old Post 12-08-2008 v 10:56 AM
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Obecné Příspěvek č. 110

ZIJEME 10.září

Takze po velke vychrici jsem byl celkem zklamany a myslel jsme si ,ze nic ani nesklidim.Diky velkemu usili meho dedy a nakonec i me jsme kyticky ozivily svazaly no proste dali jsme jim veskerou peci kazdej den a oni se nam pekne odvdecuji.

Nejdriv nam zacal kvest velky Afghan ,zhruba 17.srpna a ma krasne ovocne aroma,takove az agresivni(meloun jahoda) ,druhy afghan zacal kvest tak 20.srpna a ma o neco malo odlisne kvety.nejsou tak obsypane pliskyrici ale zato maji krasny ruzovy nadech po Early Misty.Widow Skank zacal kvest taky pomerne brzy ale kvete hrozne pomaloucku.Zacal nekdy kolem 22.srpna ,vetvicky ma obsypane paradne a krasne jemne voni.
Belladona takto je opravdu moje kralovna zacala kvest nekdy az 28.srpna ale uz ted je na stejne s Widow Skunkem mozna ze uz ho i predbehla,palicky voni hodne agrasivne takove korenene aroma(skunkove)a jsou uz ten pomerne obsypane a tvrde.

Omlouvam se za kvalitu fotek ale zapomel jsem si zapnout STABILIZATOR

Fotka cislo 1:Velky a maly afghan.
Fotka cislo 2:Zleva Widiw Skunk a belladona
Fotka cislo 3:Makro sisky velkeho Afghanu
Fotka cislo 4:makro sisky maleho Afghanu
Fotka cislo 5alsi makro velkeho Afghanu

Naposledy upravil Dwarf Vingette 10-09-2008 v 20:28 PM

Old Post 10-09-2008 v 20:16 PM
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Příspěvek č. 111

Dalsi makra a palicky

Mame tu pokusy o makra palicek!

1 fotka je palicka Belladony, uz je poradne tvrda a jak jsem psal krasen akgresivne voni po skunku!!

2 fotka je bella trochu vic z blizka

3 fotka je Widow Skunk

4 fotka je zacinajici palka maleho afghanu z 20.zari :-P

vsem dekuji za K+

Vas Trpajzlik Vingi

PS: Uz jsme hulil zastipek velkeho afghanu a musim rict zajimavy stavek,tak hodinovy smich potom maly utlum a prijemne zaseky treba na Groweru ,ICQ nebo ve skole v Photoshopu...po3 hodinach stav uplne odejde a muzete pokracovat...Palicky uz jsou tvrde jak kamen ale jeste je to proste mlade,chut nevyrazna proste ani nevyte ze neco hulite,mozn amalinko tam jde citit hnojka...ale jen malinko

Old Post 10-09-2008 v 20:38 PM
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Dotaz MAKRO?? Příspěvek č. 112

Malinko upravene makro ve photoshopu

Je to jenom zastipek velkeho Afghanu asi z 24. dne kvetu

Jak jsem psal vyse, tak uz tu zmastuje velice pekne!

Dekuji za K+

trpazlik vingi

Old Post 11-09-2008 v 13:17 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:27 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás