Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
souhrn:
119g
nej kytka Californie a indika pheno FD.
jel jsem je ten rok i venku a tam me CO moc nezaujala tedy az na chut.FD indika byla pod lampou opravdu štavnata,sativa stala za prd,zato venku masakrová....čert se vtom vyznej
Po roce jsem oprášil kalfasy,dostal se mi do ruky klon z orig seed
OPIUM http://paradise-seeds.com/en/cannabis-seeds/opium.html
práci chlapců z paradise mam rád tak se nedalo odolat udělal jsem matičku a střihl 3 klacky.
V tomhle growu jsem sazel víc do hlíny s přídavkem kokosu 3/2.
Hnojky na fotce+fish mix na postřik,jinak žadný inovace holt zevl
Finiš se blíží dneska byl první větší prostřih listí,blizny z 3/4 ovadlý,ale pryskyřice ještě čirá,zítra dostanou naposled green sensa a pak 2x proplach.za 10 dnů kosa,pokusím se splašit foták
Zdravím, koukám že ti to jede fakt pěkně.
Já teprve začínám se stejným kalfasem, a tak mě napadlo jestli třeba ty paldy nebudou menší, když je to na vertikal. Při horizontalu se přecejenom půl paprsků z výbojky láme o stínidlo a tak to podle mě může být o něco lepší než když je to na vertikal ( strukturou palic ). Ale zase když tak koukám na to co ti tam roste, a co jsi sklízel...
2Highskór: dočkej času a ber v potaz ze celej vršek i spodek je obalenej odrázecí folií/u mě AL páska 100let stará seru na gramy,slunce v palicích prferuji/, ze 150w se mi horizont neosvedcil,kalfas baví,a jak písu v uvodu jsem ZEVL
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe