Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
czest tak ty no namy jdou ve stredu do bileho rumu na napoj "Licor Do Maconha" a listy jdou na mastičky
TAK UVIDIM CO MY STE MASTI VZNIKNE JESTE JSEM TO NIKYDY NEZKOUSEL Jo a dnes jsem poprve skusil ty moje skerka (sejmul sem mensi dolni sisku ) no a byl jsem docela dost vypalen ale jde nak dost cejtit po vitaminu C to bude asi ze to je jeste hnojene
new foto . Doprdele bud se mi to zda nebo se mi kytky nak zašprajcly a nechcou pokracovat dál v květu no nevim posudte sami . No kdyz se podivam na fotky starsi tyden tak nevidim zadnou zmenu k lepsimu ?NAKA RADA ?
2) NO-NAME za nedlouho si pujde zaplavat do bílého rumu
Jinak kyti dokvetaji pomalu ale jiste , hnojiva uz nepouzívam zalívam jen vodou s ph cca 6. . Urcite jste si vsimly na 1 fotce levé žloutnoucí kytky ale to by mělo být u blížíciho se konce květu v poho . CO ŘÍKÁTE ?
nazdar
k těm muškám... jestli to jsou svilušky, a na spodní straně listů jsou takové malé bílé vajíčka nebo už větší kuličky které se hýbou ( a žerou rostlinku !!!!) nebo dokonce se ti na paličkách dělaj pavučiny .....
tak si myslím že ty lepové desky jsou ti na .. 10%
zachytí jen muchy a to né všechny a spousta jich naklade vajíčka..a ty rostou.....
zkus nějaký postřik proti savému hmyzu já mám spruzit z Gšopu a preventivně stříkám co 14 dní a v poho.. a není to chemka
jinak koupíš v květinářství spoustu výrobků jako svilustop atd...
ale chce to stříkat preventivně v době růstu.. teď v květu bych chemku nedoporučoval bo to budeš kouřit
hodně štěstí v boji
CZEST ! Díky za poučnou správu , listy a palicky jsem kontroloval hned jak sem tam ty svine obevil (poridil jsem si asi pred 2 tydny takovou větši lupu pres ni vidis vsechno tak jsem to sni dukladne kontroloval), a na stesti ani vajíčka ani pavucinky jsem nenasel musky se pohybovaly jenom v hlíne jak jsem zalival tak vylízaly . A co me mile prekvapilo od vcerejska jsem nezahlid ani jednu musku a to jsem prosmejdil celou skrin pozoroval skoro cely den jestli tam nake svine nelitaji a ani jedna ! DOUFAM ZE SI JEN NEODSKOCILY A NEVRATISE
ZDAR ! Tak dnes třetí den sem opět pečlivě zkontroloval skřín a kyti , a vypadá to že mušky na 100% zmizely DOPORUČUJU TY SAMOLEPÍCÍ PROUŽKY JEŠTĚ ŽE JSEM NA NĚ NARAZIL A KOUPIL JE .
1) FOTO jak jsem je použil tak aby byly co nejblíž hlíně a nedotykali se ji ani kyti (pro jistotu ) .