Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tááákže shrnutí outdooru 2007
Byl to pěkný rok,i když nebyl zrovna pěkný podzim,i tak to stálo za to,výnos všeho všudy......675g.......nebejt ty čorky a to počasí tak nemilosrdný ,možná by padlo i to kilo,no aspoň se mám co snažit do dalšího roku
Každopádně outdoor se vyvedl pěkně,sice jsem z toho hulil jen 3 měsíce,ale i tak v poho
Ted už vím co pojedu a co ne,určitě nepojedu ty odrůdy co jsem jel v tomto outdooru,možná jejich crossy,další outdoor bude ve jménu gentiky
Jinak všem děkuji za podporu při growu a za karmy
Ted už nic neni......všechno zhuleno
z toho JH si měl njaký semena ?už je sice pozdě ,ale napříští rok,fláknout hodo země s něčím crossnout a příští rok by Ti určitě dozrál,už bude odolnej do našeho klimatu