Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2ZhulenyJakPytel: tak to se nedivim, že nechápeš!! připevněný tam totiž není ani jedno.. Zkrz ty očka co vidíš na photu, prostčím ty kapiláry (viz. foto nahoře) Čili kapilárá je k tomu dnu fixována natolik, že stačí zasunout eL kus, prodlužovací tyčku a trysku do kapiláry a tryska stojí vzpřímeně. Čerpadlo je tam naprosto volně, visí ve vzduchu, když zvednu horní bednu, zavěšené na kapilárách(jak je vidět na fotu výše)
Tak snad sem objasnil co jsem mohl...
EDIT: Koukám, že sem tvůj dotaz špatně přečetl.. Takže jak vidíš ty dvě kapiláry , jak se sbíhájí do jednoho dílu, tak ten díl (plastový váleček) přijde zasunout do čerpadla. Kapiláry jsou v tom válci zapatlaný, vteřiňákem a silikonem.... Tak snad teď...
Tak je to 50 dnů na kwjětu.. Až na jeden Bubble to vypadá, že vše bude za týden a něco ke sklízení.. Šigle nic moc, ale aspoň mám do příště jasnej cíl!! Zejtra proběhne výměna roztoku, už jen za čistou vodu.. A taky to otravné čištění tuby a výbojky.. no vždyť to znáte!! Toť vše..
čau kkamo...tak to čekuju a jedna věc mi příjde nějaká divná..píšeš že pěstuješ čtyři modely a mě to všechno příjde jako že stejné...co ty pozoruješ nějaké rozdíly mezy kytkama?
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
No hele, abych pravdu řekl, tohle už sem koumal před pár týdny, kdy sem si říkál, že by měli být vidět mezi modelama viditelný rozdíly. Ale ať koukám jak koukám, všechno mi to taky přijde stejný
Modely jsou ale určo jiný. Už podle vzrůstu.. Bohyně jsou hodně maličký, vidim to tak na 10-15 g na jednu což je velká bída!! Jinak vdovka, crypto a žvejec, jsou na tom vzrůstem zhruba stejně. Vdovka a bubble jsou nejvíce rozvětvený..
Další rozdíl je ve smrádku, co model to jiné aroma.. Takže opravdu nevím, proč nejsou rozdíly mizi kytkama okem postřehnutelné
Jediný co mě napadá je to, že jsou tak kurefsky ocukřený, že rozdíly mezi nima zanikaj.. Ale to je blbost Hodim mackros..
Další týden fuč.. Dnes tak koukám na kytky a říkám si jaký mám asi štěstí, že mě nepotkala plíseň, když za celou tu dobu neklesla vlhkost pod 60%, většinou kolem 80%... Což je sakra moc a dnes sem se dočkal Málem sem si ani nevšiml, ale koukám a v té změti bílích krystalů, najednou spatřím bílé chloupky patřící plísni. Docela mě to polekalo, ale po důkladném prozkoumání ostatních šišek sem zjistil, že to napadlo jen tu největší a nejhezčí palici SC. Tak sem to vorval pryč a přidal další ofuk na druhou stranu, tak snad tto bude OK!!
Myslel sem, že už ve svém threadu nepoužiju slovo VLHKOST, ale tohle vám musím povědět, jelikož mě to vyděsilo víc jak plíseň na kytkách a to je co řict Po dlouhej době mi přišla základní deska do PC, tak sem se chystal ji tam namontit a když sem vzal case, který má prosklenou bočnici, nestačil sem se divit!! Na tom skle bylo velké množství zkondenzovanej vody a na dně bedny docela kaluž!! Jediný štěstí, že byla prázdná.. No a na zdi, u který stál ten comp byl vlhkej flek přesně ve tvaru té PC bedny, kterej však pokračoval do rohu mísnosti, kde mám stůl a za ním mě čekal opravdu nehezký pohled. Celá zeď ze sádrokartonu je nasračku mokrá a porostlá pěknou modrou plísničkou!!
To jen tak pro vaši představu, v jakých podmínkách pěstuji
foto č. 1: na jedné WW se na kořenech objevil takový bílý povlak, ale co je to, to netuším...
No tak ani nevim co napsat, přijde mi že to snad ani nestojí za řeč.. To mluvím o kvantitě, ta je opravdu mizerná.. Kvalita to však alespoň trochu kompenzuje..
Fotky jsou už skoro 20 dní staré (29.listopadu), dva dny poté (1.prosince) jsem zkosil jednu vdovu a jednu bohyni. Ostatní kytky tam byly ještě 10 dní z toho 8 dni na ripenu (EC 1,8-2,2). BubbleGum, tam pak byl ještě dva dny sám.
Takže většina květin ukončila svůj život po dvanácti dnech růstu a po 74 dnech květu. Celkem tedy 86 dní života...