Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No o to prave jde.... taky si rikam,ze to nikdo z medii nezaregistroval... vzdycky je kolem neceho humbuk a tak podstatna vec, jako utok na svobodu slova...nic,jako kdyby hrach na stenu hazel....
Za poslední roky jsem k němu sympatie ztrácel, ale říkal jsem si, tohleto přece podepsat nemůže. Podepsal... (Pane) Havle, u mě jste definitivně skončil.
[Edited by C. Pistolero on 28-03-2002 at 02:20 PM]
Rekl bych, ze za to havel muze tak z jedne setiny. Projednavalo se to v parlamentu, senatu, tam byli nasi zpriznene duse( pejril, tajmanova atd.) a nikdo nezareagoval. Vlastne kdyby ct nevodvysilala tu reportaz, tak jsme to nezaregistrovali ani my.
Nechapu jak muze v dnesni dobe neco tak duleziteho mediim uniknout.
Jinak sem ted poslal redakci idnes mail asi s milionem liknu, doufam, ze se tim konecne zacnou zabyvat ....
Hm, tak uz si tu petici můžu strčit akorát někam. Venca nám to podepsal rychle a zběsile. Když se bojovalo za "nezávislost" ČT, tak se kolem toho udělal takovej tyátr, všechny osobnosti se vystavovali v tv a plakali, jak se tady porušuje svoboda slova a když se jedná o "feťáckej zákon", tak je to asi každýmu u prdele. A přitom je to prakticky ten samý případ.
Tak, do dneška jsem si myslel že ze všech těch vychcanejch hajzliků je tam Vašek ten nejvíc racionální (jednookej mezi slepejma ... - jak se řiká), ale spletl jsem se.
Stejně, buďme racionální, tenhle zákon by zničil spoustu uměleckejch děl (viz Jízda, Samotáři atd. atd atd.), nebo premiéra - první a poslední - Perníkové věže....... neblázněte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§
Myslím si, že není třeba se strachovat. Tenhle zákon nemůže senát a vašek pustit. To by byla větší cenzura než v americe. Z videopůjčoven by musely zmizet filmy jako: Kokain, Pátek to je den, Zkurvenej pátek, Samotáři, Bílá vdova, Go, Human Traffic a mnoho mnoho dalších. Nesměl by vycházet např. Tripmag atd. Skrátka přijetí tohoto zákona považuji za nemožné! A pokud se stane, že vejde v platnost tak je to tu opravdu v prdely!
Chtěla bych mít takový optimismus jako ty, i když máš vlastně pravdu. Mělo by to veliký dopad (ve všem) a to jim nemůže projít.
Ke kauze dekriminalizace jsem se již vyjádřila v POLItice,vstup na vl....., tak se nechci opakovat.
Jinak je mi tak ňák divně a jelikož není co podpálit (teda zatím), tak si popíjím své oblíbené bílé (co popíjím, spíš ho do sebe leju ze žalu) a doufám, že to ještě nějaký ten zvrat mít bude!!!
Nezoufejte, nikdy nebude tak špatně, aby nemohlo být ještě LLLLííííííííííííPP!
Za každým úspěšným mužem stojí jedna tvrdě pracující žena.
to marc:
Takže přeci jen nějaké positivum. Petici už mám opět vytisklou a teď, když je na to (doufám) nějaký ten čas, tak splaším určitě víc než nějakejch deset podpisů .
Pro mě je nejvíc šokující průběh celé té události:
1, V naprosté tichosti
2, V rekordním čase
3, (téměř) bez reakce médií
Dovedu pochopit, že poživači marihuany jsou ve společnosti okrajové téma, jenomže tady jde skutečně o hrubý zásah do demokracie, svobody slova a tak dále, už to tady bylo řečeno mockrát...
Navíc ta podivná asistence Pejřila a Havla ?
Jediné vysvětlení by pro mne byla snaha dovést celý problém k absurditě, aby se konečně musel řešit. To by vysvětlovalo postoj Pejřila. Jenomže to mně zase na druhou stranu připadá jako moc velký Sci-Fi
Pořád si říkám, štípněte mne někdo, já snad spím !
Já se nejvíc obávám toho, že právníci tabákovejch kartelů (proti kterejm by snad ten zákon dával ňákej smysl) si v tom stejně najdou díru a reklamy plný kovbojů hulících marlbora a roztomilejch kamelků budou na dětičky jukat dál, zatímco to odnesem opět my malý rybky jakožto nutní obětní beránci, aby to vypadalo, že ten zákon k něčemu je
No máme co dělat, máme 2 měsíce na to, abychom prešili ganžový listy na svejch hadrech na logo adidas ;-)
Jo a reklamy na chlast budou samoz5ejme dětičkám lejt do hlavy dál. Alkoholici se snáz ovládají.