Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže todel jsou fotky té malé kytičky co dostala tak zabrat už od začátku(ta jak se větvila odspoda do všechn stran - zničeno). Teďka je to moje favoritka protože fakt pekelně smrdí . A vůbec celej ten tvar kytky se mi libí i to jak rostou palice.
Jinak dneska dostaly kytky naposled phytamin - doteď jsem se plísně nebál a myslím, že na growplácku fouká dost možná až moc, ale člověk nikdy neví. Hnojeno Alga - bloom asi 2x týdne - v pondělí silnější koncentrace dneska stejné dávkování jako na obalu.
Už jsem koupil i FS tak jsem zvědavej jak tomu potom dá.
Kytky jsou trochu oprcaný, ale to je jedině dobře.
P.S. omlouvám se za rozlišení fotek na předchozí i téhle stránce, ale jinak jsem se velikostně nevešel do limitu.
Trafo
P.S. 2 - jedno pole kde byl náš vlastní model nám někod sklidil a to tak, že orval nezralý pálky. Kámoš mi to ihned po příchodu na growplac 2 volal. Kytky vytrhal a naházeli jsem je ke kámošovi do skleníku i s nějakejma řezama. Kytky děsně haluzně podpořili ty pálky co zbyly a rosotou jak svin. Náš model jsem oprcali pylem z BlueBerry tak sem zvědavej co z toho bude.
Kytky smrděj jako hovado. Tedy přesněji jako benzín. Všechno pheno palice. WW bylo brutalne okousaná. Nevím jak to s ní dopadne.
Tedka uz nejak zacnu davat to FS protoze kytky jaksi dozravaj. To mensi COB jaksi rychleji, ale věřím, že to nebude žádnej uspávač a i kdyby tak před spaním nebo noční procházkou si něco takovýho rád dám
Trafo
P.S. Ještě jsem ani nesklidil a už sháním věci na další out. To bude teprve jízda
Dneska jsem pro vás chtěl udělat nějakej ten report po prvním dni na FS, ale mám moc dobrou skleněnku....ruční sklářská práce s turbem....opravdu lahodná
Dneska jsem pro vas chtel dokonce pripravit masaz maker tech krasnych fialovych sisek , ale co se nestalo. Otec vzal fotoaparat sebou do irska a ten druhy....no radsi ho ani nebudu pokouset.
Stale probiha aplikace FS.
Mensi kytka uz bude zrala, ale necham ji dojet stejne jako tu velkou ktera ma jeste cas. CCa 2 tydny.
WW ktere,u zustal 1 list a dve palicky nevi co delat tak to do nich cpe co to jde.....malicky bobecky
Omluvte kvalitu desne foukalo. Pak začalo chcát tak jsem musel zdrhat domu.
Uprava probehla v stavu opojném, protože jsem testoval paličku kterou zasahla ta plisen...mokrejsi, ale je to dost vostry palo : jsem opravdu moc