Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Soul Rebel Hehe, mam chut jezdit, jak svine, kdyz to vidim...
Bych vam nalozil v ty mini kdybych ted nemel sesroubovanou nohu
OMG sroub v noze nic moc tak at se to rychle zrosteDoufam ze tuhle zimu na snowboardu nedopadnu jak naposled (3 zlomene rebra a natrzenej brusny sval PS: to bola naozaj mini rampa jenom takova zabafka
You you big up for SK8boarding ! Hned jak nám tady na moravě stajou všecky ty sněhy tk mažu ven se projet ! Už mám těžkého absŤáka a když spím tk mi noha z tohoto nedostatku podvědomně kope flípka,malinkého , 2009 budu stát na desce druhé léto a fakt budu pokračovat dokyda to půjde je to jak supr uvolnění, tk taky dobrá zátěž na fyzickou kondici, je to radost a když je parádní parta kterou tady unás máme tk je to libové , na podzim jsem si koupil druhou desku, Jart 7,5 hi concave brutal mrtě rád jezdím street, protože tady unás jaxi nemáme kdispozici moc dobrý sk park. nejvíc mě dokáže naštvat když nás odvšuda vyhánějí, důchodci z nudy volají švestky a ti nás ženou, jinak za ten rok jsem se naučil clkm dost, můj nejoblíbenější trik, no jsou to snad šecky co umím (heel flip krásný trik , kick flip, fs flip, showity fs, bs, 180, a varial kickflip se mi moc libi .) každý nový mi dělá neuvěřitelnou radost díky sk8 jsem se fakt našel u něčeho co dělám moc rád Peace
Zdravím!!
Jelikož je sněhu kupa, tak se jezdit moc nedá!! Dneska jsem si dala nakej dobrej modylek a trajdala jsem po koberci se skejtem :D:D wau :D
Jaxte na tom vy :D jezdite a hulite?? dobre coz :D:D :whip:
jezdim 19 let na skejtu a smeju se jak pulka republiky na prkne v zivote nestala ale maj vic skate hadru a bot nez ja...ale tak je to i v jinejch zemich,trend vzdycky udavali skaters,nemam pravdu?
Původní příspěvek od ravalium08001 jezdim 19 let na skejtu a smeju se jak pulka republiky na prkne v zivote nestala ale maj vic skate hadru a bot nez ja...ale tak je to i v jinejch zemich,trend vzdycky udavali skaters,nemam pravdu?
JJ : taky se tomu smeju asi si mysli ze kdyz se vohaknou do hader skejtovych znacek tak budou mit bliz k nám "tem skvelejm typkum co fakt jezdej" a zapadnou mezi nas omg ...
Původní příspěvek od Mixerka Zdravím!!
Jelikož je sněhu kupa, tak se jezdit moc nedá!! Dneska jsem si dala nakej dobrej modylek a trajdala jsem po koberci se skejtem wau
Jaxte na tom vy jezdite a hulite?? dobre coz
Zdarec !! : hey ja to same skejta na private v kuchyni a jedzim od lednicky ke sporaku do spize kdyz varim aj kdyz nevarim trenuju manualek a showity sousedka pod nama je skoro hlucha tak toho vyuzivam :p ale kdyz skejtuju tak moc nehulim .. ddyz uz tak chlastam peace
Tak me tu schne novy, od srpna nepouzity, komplet. V unoru mi vyndali srouby z nohy, takze se uzdravim, rozhejbu a zkusim. Tesim se na sumici mramor na stalinu, pod hladkyma koleckama. Jsem zvedav, jestli jeste kopnu toho switch forwardflipa, kteryho jsem se naucil
Kdyby vetsina tech pozeru skejtovy hadry nenosila, tak se tady nemuzou asi skejtparky a vubec skejtovy akce rozjizdet v takovyhle vlne. Znam spoustu lidi, co nosi skejtovy hadry, protoze se jim to libi. Ne protoze je to v mode, nebo chtej bejt za ,,skejtaky,,. A ze yb udavali trendy skejtri, no nevim... ja mam rad tu starou punkovou dobu skateboardingu. Novy trendy me moc neba.