Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jak se s tim ze je to hermafrodit ta kytka vyrovnava,?me se ty opylene casti jaksi samy zbavujou listi,zlutne to a na druhe vetvi je vsechno v poradku,znamena to,ze musim ty hermovetve sklidit drive,aby nezacali plesnivet,protoze jejich zivotni cyklus skoncil a zbytek kytky nechat dozrat normalne?
No jasně, když má květy tak bude mít i pyl, který ti to oprcá
Jestli nějakého máš tak se ho radši zbav.............. teda jestli nemáš dost času abys ty květy každý den s pinzetou otrhával
Není to pravidlo, ale je to pravděpodobné, je to otázka genetiky
Třeba kámoš pestuje hermáče už asi 4 roky a je s tím spokojený, ale těch květů tam nemívá nějak moc, ale v hulení jsou pak nějaké sempra, kvalita ale jinak výborná
Pokud bys měl hermáče které jsou květama úplně osypané tak se na to vyser, ze sklizně bys měl víc semínek než hulení
Jedno to zas tak neni.Kamos mel minulej rok naky semena oprcany hermafroditama a mel z toho velkou vetsinu zase hermousu.Ale naka samice rtam taky byla...
mam kytku, na ktere jsem našel asi jen 3 samčí květy a to už je opravdu veliká (přez dva metry) jinak je to nádherná samička...... je pravděpodobný že se ty samčí květy teprv rozbují nebo už tam nevyroste nic moc???.. protože už jsem tam alespoň 2 týdny žádný samčí kvítek nenašel
hodne zalezi na genetice a na okoli, v pripade velkych teplotnich zmen mezi dnem a noci se ti muze stat, ze se se jich jeste par ukaze, pokud jich neni moc tak je odstran nebo to budes mit same semena k nicemu
mal som minuly rok hemafrodita no name. boli semena ale nebolo to take hrozne...tento rok som sadil aj z tych semien a mam jednu blakonovku co este neukazala samcie kvety...dufam ze to bude samica alebo by mi stacil aj herman.
otazka znie: je mozne ze to bude samec, samce uz kvitnu a na tejto ani naznak kvitnutia...